"Κοκκίνισε" η θάλασσα του Πειραιά με το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού - Οι φωτό & τα βίντεο από τον θρίαμβο του "Θρύλου"

Ολονύκτια πανηγύρια για τους Πειραιώτες...

Πρωταθλητής Ελλάδος στέφθηκε ο Ολυμπιακός, μετά τον χθεσινό αγώνα του με την ΑΕΚ, στον οποίο επικράτησε 3-0.

Το πρωτάθλημα, ωστόσο, είχε ήδη κριθεί νωρίτερα, με αποτέλεσμα οι οπαδοί του Ολυμπιακού να συγκεντρωθούν από νωρίς έξω από το Στάδιο Καραϊσκάκη, όπου είχαν στηθεί γιγαντοοθόνες, καθώς ο αγώνας πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό.

Η φιέστα ξεκίνησε από νωρίς, λοιπόν, για τους οπαδούς του "Θρύλου", οι οποίοι πανηγύριζαν έξαλλα ανεμίζοντας τις σημαίες της ομάδας.

Μετά το τέλος του αγώνα, το κύπελλο υψώθηκε στον ουρανό του Πειραιά - με παίκτες, παράγοντες και φιλάθλους να χαίρονται για την κατάκτηση του 45ου Πρωταθλήματος από τον ιστορικό σύλλογο σαν μικρά παιδιά!

Ο Πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, ανέβασε στην σελίδα του στο facebook βίντεο και φωτογραφίες από τους εορτασμούς, τονίζοντας πως «ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια».

 

 

 

Μάλιστα, ο ίδιος αφιέρωσε το 45ο Πρωτάθλημα στον επίτιμο Πρόεδρο της ομάδας, Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο και πανηγύρισε μαζί με τους παίκτες, παρά την επιβαρυμένη του υγεία.

Πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό του Πειραιά και οι δρόμοι "κοκκίνησαν" με τους οπαδούς να ξεχύνονται και να επιδίδονται σε έξαλλους πανηγυρισμούς μέχρι αργά το βράδυ.

Οι παίκτες επιβιβάστηκαν σε τουριστικό λεωφορείο που "βάφτηκε" στα ερυθρόλευκα χρώματα και μαζί με τους οπαδούς της ομάδας γιόρτασαν την μεγάλη επιτυχία.

(Photo: Eurokinissi)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ