H COSMOTE TV ανανεώνει τη συμφωνία της με την Fremantle για την αποκλειστική προβολή μεγάλων τηλεοπτικών παραγωγών

Νέες σειρές στην Cosmote Tv.

Στην ανανέωση της συνεργασίας της με το κινηματογραφικό στούντιο Fremantle, προχώρησε η COSMOTE TV, εξασφαλίζοντας σε Α’ τηλεοπτική προβολήαποκλειστικά για τους συνδρομητές της, νέους τίτλους σειρών,καθώς και τη συνέχεια δημοφιλών σειρών που διανέμει το στούντιο, όπως η Ιταλόφωνη δραματική σειρά «MyBrilliantFriend» που αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς, το «AmericanGods» και πολλά άλλα. 

«Ανανεώνοντας τη συνεργασία μας με την Fremantle, προσθέτουμε στην on demand ταινιοθήκη μας, σημαντικούς νέους τίτλους και κύκλουςδημοφιλών σειρών. Λαμβάνοντας υπόψη την αυξημένη ζήτηση του κοινού για συναρπαστικό κινηματογραφικό περιεχόμενο, στόχος μας είναι να εμπλουτίζουμε συνεχώς το πρόγραμμά μας, σε συνεργασία με κινηματογραφικά στούντιο και εταιρείες παραγωγής από όλο τον κόσμο.

Σήμερα, οondemandκατάλογος της COSMOTETV -COSMOTETVPlus-περιλαμβάνει πάνω από 130 ξένες σειρές και 180 κύκλους επεισοδίων.

Όσοι μάλιστα είναι συνδρομητές της νέας streamingυπηρεσίας της COSMOTE TV, έχουν ακόμα πιο γρήγορη πρόσβαση σε όλο αυτό το περιεχόμενο, καθώς μέσω προσωποποιημένων προτάσεων, οδηγούνται εύκολα στο είδος σειράς που τους ταιριάζει, ενώ μπορούν να το παρακολουθήσουν ακόμα και offline, όπου και αν βρίσκονται», δήλωσε ο Διευθυντής Content&ProductionOperationsCOSMOTETV, Δημοσθένης Βασιλόπουλος.

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την ανανέωση της συνεργασίας μας με την COSMOTE TV και τη συνέχιση της προσφοράς ποιοτικού περιεχομένου στο ελληνικό κοινό. Ως ένας από τους παρόχους συνδρομητικής με εξέχουσα θέση στην αγορά, η COSMOTE TV αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τις αντιπροσωπευτικές σειρές και τα ντοκιμαντέρ μας»,ανέφερε ο AmacUs, Αντιπρόεδρος Διεθνών Πωλήσεων και Διανομής Μέσης Ανατολής, Αφρικής & Νοτιοανατολικής Ευρώπης της Fremantle. 

Νέοι τίτλοι σειρών

Μεταξύ των νέων τίτλωνπου θα κάνουν πρεμιέρα στο COSMOTESERIESHD, είναι το Χιλιανό ψυχολογικό θρίλερ «LaJauria», απότους καταξιωμένους παραγωγούς Πάμπλοκαι Χουάν ντε ΝτίοςΛορέν,ηπολυαναμενόμενησκανδιναβικήπαραγωγή «TheInvestigation»που ξεδιπλώνει την περίπλοκη αστυνομική έρευνα ύστερα από τη δολοφονία μιας δημοσιογράφουκαι το βασισμένο στη βραβευμένη σειρά αστυνομικού μυθιστορήματος από το συγγραφικό δίδυμο Ρόσλουντ και Χέλστρομ «ΒΟΧ 21».

Επίσης, το πρόγραμμα της COSMOTETV θα εμπλουτιστεί με το πολεμικό θρίλερ με άρωμα Μέσης Ανατολής«NoMan’sLand», τη μίνι σειρά θρίλερ«TheSister», καθώς και το οικογενειακό δράμα «Reunions» με πρωταγωνιστή έναν σκληρά εργαζόμενο οικογενειάρχη που κληρονομείένα πολυτελές ξενοδοχείο, μαζί με έναν ετεροθαλή αδερφό, του οποίου την ύπαρξη αγνοούσε. 

Επιστρέφουν με νέα επεισόδια 

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η COSMOTETVέχει εξασφαλίσει και τους νέουςκύκλους επεισοδίων δημοφιλών σειρών που έχουν κάνει Α’ τηλεοπτική προβολή στη χώρα μας αποκλειστικά από τα κανάλιαCOSMOTE CINEMA & SERIES.

Μεταξύ αυτών βρίσκουμε τη συνέχεια της βασισμένης στο 3ο βιβλίο της ομώνυμης bestseller τετραλογίας της Νάπολης που υπογράφει η «συγγραφέας-μυστήριο»Έλενα Φεράντε «MyBrilliantFriend (ThosewhoLeave&ThosewhoStay)», καθώς και την τελευταία σεζόν του«Deutschland ’89» που ξεκινά με την πτώση του τείχους του Βερολίνουκαι ολοκληρώνεται ακολουθώντας τους πρωταγωνιστές της σειράς στις πρώτες ημέρες της καθημερινότητάς τους στην ενωμένη Γερμανία. 

Συνέχεια στην COSMOTETVμε 2ο κύκλο θα δοθεί και για τις νέες ευρωπαϊκές παραγωγές «FacetoFace» από τον βραβευμένο σκηνοθέτη Κρίστοφερ Μπο, «Exit» και «Darkness: ThoseWhoKill», ενώ για 3η σεζόν θα παρακολουθήσουμε και το «AmericanGods».

Στην COSMOTETV, οι συνδρομητές έχουν ακόμα την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παλαιότερες αγαπημένες σειρές της Fremantle, όπως το «Merlin» και το τηλεοπτικό φαινόμενο των 90’s«Baywatch»σε νέα ψηφιοποιημένη έκδοση.

Διαθέσιμοι τίτλοιτης Fremantleγια back-2-back θέαση 

Διαθέσιμα στην COSMOTETV μέσα από τον δωρεάν ondemand κατάλογό της (υπηρεσία COSMOTETVPlus),είναι το βασισμένο στην αληθινή ιστορία των δηλητηριάσεων του 2018 με την ουσία Novichokκαι της επίδρασης που είχε στην τοπική κοινωνία«TheSalisburyPoisonings», τοβασισμένο στο βιβλίο του Έλιοτ Κόλα «BaghdadCentral» από τον υποψήφιο για BAFTAΣτίφενΜπάθαρντ, οι πρώτοι δύο κύκλοι του «MyBrilliantFriend», που αγαπήθηκε από τους κριτικούς, τα «TheYoungPope» και «TheNewPope» του βραβευμένου με OSCAR Πάολο Σορεντίνο, αλλά και οι 4 κύκλοι της επιτυχημένης αυστραλιανής ιατρικής σειράς «TheHeartGuy». 

Η COSMOTE TV είναι η Νο 1 συνδρομητική τηλεόραση στην ελληνική αγορά με συνδρομές σε πάνω από 557 χιλιάδεςνοικοκυριά. Λειτουργώντας αυτόνομα και ολοκληρωμένα, ως πάροχοςσυνδρομητικών υπηρεσιώντηλεόρασης, προσφέρει πρόσβαση σε αποκλειστικό premium περιεχόμενο, μέσα από 70 κανάλια, από τα οποία 16 κανάλια παραγωγής COSMOTE TV (CINEMA, SERIES, SPORT, HISTORY) και είναι διαθέσιμη μέσω δορυφορικής και OverTheTop (OTT) πρόσβασης. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ