Ο Νίκος Κακλαμανάκης αποχαιρετά με μεγάλη συγκίνηση τον Έλληνα της Αυστραλίας που τον στήριξε στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ - «Στην ήττα που δεν σε ξέρει κανείς»

Θλίψη για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη...

Έναν πολύ σημαντικό για εκείνον άνθρωπο θέλησε να αποχαιρετήσει ο Έλληνας Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikos Kaklamanakis (@nikoskaklamanakis) on

Ο Σωτήρης - Stan Χαλκέας, ήταν για τον Κακλαμανάκη ο δεύτερος "πατέρας" του στην Αυστραλία.

«Οι άνθρωποι πεθαίνουν οταν τους ξεχνούμε... Καλό ταξίδι καπετάνιε. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!» έγραψε στο instagram για τον άνθρωπο που μαζί με την οικογένειά του τον στήριξε όσο κανείς στην Ολυμπιάδα του Σίδνεϊ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Οι άνθρωποι πεθαίνουν οταν τους ξεχνούμε..ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ .Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ ! ΣΩΤΗΡΗΣ ΧΑΛΚΕΑΣ-STAN HALKEAS: Ο περήφανος Ελληνας της Αυστραλίας που γεννήθηκε στη Σίκινο άνοιξε πανιά για το μεγάλο ταξίδι.. Υπάρχουν στιγμές που μια αξεχαστη μέρα που μοιράζεσαι για τελευταία φορά το Σ'αγαπώ που λες και ακούς ,ένα άγγιγμα,ένα βλέμμα αποκτούν άλλη αξία! Θυμαμαι χρονια πριν τη μητέρα μου στα δύσκολα να μου λεει" τα πάντα μπορεις να αλλάξεις εκτος απο έναν θάνατο." Σήμερα συνειδητοποιώ ότι η ζωή μου μαζί με τον "πατέρα "μου στο Συδνευ της Αυστραλίας Κύριο (το κάπα κεφαλαιο!)Σωτήρη Χαλκέα,με έμαθε ότι και τον θάνατο μπορείς να αλλάξεις: 1.με τους ανθρώπους "διαμάντια" που αφήνεις πίσω σου( Pat,Caroll,Mrs.Victoria,Katerina,Victoria "junior") 2.με τις ωραίες στιγμές που κρατάς 3.έχοντας υπάρξει ζωντανο παράδειγμα του :περισσότερα από λιγότερα,καλό μεσα απο το κακό( MORE FROM LESS,GOOD FROM BAD)το παράδειγμα σχεδόν κάθε Ελληνα της ομογένειας. Στα δύσκολα ήταν πάντα εκεί όλη η οικογένεια Χαλκέα ( οπως και η οικογένειά μου),στη μοναξιά και στην ήττα που δεν σε ξέρει κανείς, δίπλα μου!! ? Από την παράδοση Ολυμπιακής Φλόγας, στην Οργανωτική επιτροπή Σίδνεϊ 2000

A post shared by Nikos Kaklamanakis (@nikoskaklamanakis) on

«Στα δύσκολα ήταν πάντα εκεί όλη η οικογένεια Χαλκέα (όπως και η οικογένειά μου), στη μοναξιά και στην ήττα που δεν σε ξέρει κανείς, δίπλα μου!!» έγραψε χαρακτηριστικά, με συγκίνηση, ο Ολυμπιονίκης μας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ