Ο Μαργαρίτης Σχοινάς γιορτάζει 30 χρόνια με την πολυαγαπημένη του Ισπανίδα σύζυγο Mercedes - Η ασπρόμαυρη φωτό & και η τρυφερή αφιέρωση

Η τρυφερή ανάρτηση...

30 χρόνια γάμου γιορτάζει ο Μαργαρίτης Σχοινάς με την σύζυγό του Μercedes Αlvargonzalez. 

O Έλληνας αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ανήρτησε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του μαζί με την γυναίκα του στο Twιtter και έγραψε: ''Σήμερα 30 χρόνια μαζί. Μια ολόκληρη ζωή ο ένας για τον άλλον. Σ΄ευχαριστώ για όλα".

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Μαργαρίτης Σχοινάς είναι 57 ετών, γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και κατάγεται από τη Φούρκα Χαλκιδικής.

 

 

Σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, από όπου έλαβε το πτυχίο του το 1985.

Συνέχισε τις σπουδές του, λαμβάνοντας Δίπλωμα Ειδικών Ευρωπαϊκών Σπουδών, στην Ευρωπαϊκή Δημόσια Διοίκηση, από το Κολλέγιο της Ευρώπης, το 1986, ενώ το 1987, έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στη Δημόσια Διοίκηση και την Πολιτική, από τη Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου (London School of Economics).

Τον Οκτώβριο του 2011, αποφοίτησε από το Πρόγραμμα "High Potential Leadership", της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Ομιλεί αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά.

Η σύζυγός του, Mercedes Alvargonzález, εργάζεται στην Γραμματεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και του Προέδρου της Μάνφρεντ Βέμπερ.

Έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Στέργιο και τον Γιάννη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ