Άντα Λεούση: Η ημέρα είναι ιδανική ευκαιρία για αναδιοργάνωση της καθημερινότητας μας

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Μπορεί η ημέρα να στερείται κεφιού και διασκέδασης, λόγω της Σελήνης στη Παρθένο, αλλά σίγουρα είναι ιδανική ευκαιρία για αναδιοργάνωση της καθημερινότητας μας, για ξεκούραση αλλά και φροντίδα της εξωτερικής μας εμφάνισης!

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε δια ροπάλου άστοχες συζητήσεις και συναντήσεις που δε θα σας οδηγήσουν πουθενά. Αποδράστε από την ρουτίνα της καθημερινότητας, κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Για να γίνετε πιο δημιουργικοί, δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια νέα προοπτική. Η διαίσθησή σας μπορεί να σας δώσει λύσεις σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε όσους σας πλησιάζουν με δόλο και απολαύστε την παρέα των φίλων σας. Εκφράστε τις απόψεις σας άφοβα και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η καλή διάθεση είναι εγγύηση για να περνάτε καλά, αλλά όχι για να ριψοκινδυνεύσετε σημαντικά πράγματα για εσάς. Εάν ερευνηθούν διλήμματα και εμπόδια, θα λυθούν όλα με λιγότερο κόπο.

 

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να μειώσετε το κενό που υπάρχει στην επικοινωνία σας. Είναι καλύτερο και προτιμότερο να μιλήσετε ξεκάθαρα για αυτά που νιώθετε ή σκέφτεστε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήσετε τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις να συσσωρεύονται. Κρατήστε μακριά πρόσωπα από το παρελθόν που προσπαθούν να μπουν στη σχέση σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ερωτευθεί, χωρίς βέβαια να το παρακάνετε. Να είστε προσεκτικοί στην επιλογή των στενών σας συνεργατών, για να μη σας αποσυντονίσουν κάποια ζητήματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οριοθετήστε σωστά τους στόχους σας και αρχίστε να τους εκπληρώνετε έναν -έναν. Για να πετύχετε αυτά που θέλετε, μην οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δραστηριοποιηθείτε για να μπορέσετε να λύσετε εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει. Εάν νιώθετε κουρασμένοι η απογοητευμένοι, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και περάστε μια όμορφη βραδιά στο σπίτι. Αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις για τα οικονομικά σας θέματα που δεν γνωρίζετε καλά αναφέρει το oroskopos.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιο άτομο της οικογένειάς σας, που σας έχει ανάγκη. Φαίνεται πως πολύ σύντομα θα δικαιωθούν οι σκληρές σας προσπάθειες.

 

ΙΧΘΥΣ: Οι παρασκηνιακές συζητήσεις δεν οδηγούν σε λύση των προβλημάτων που ήδη υπάρχουν. Προτιμήστε να βγείτε και να διασκεδάσετε από το να χαλάτε τη διάθεσή σας για τον οποιοδήποτε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ