6 προτάσεις για τέλειο καλοκαιρινό βραδινό μακιγιάζ - Ότι πρέπει για την βόλτα σου σε ένα νησί

Tέλειες προτάσεις....

Ετοιμάζεστε για μια βραδινή έξοδο στο νησί ή την πόλη και δεν ξέρετε τι βάψιμο να κάνετε; Κανένα πρόβλημα! Το Beaute την Κυριακή είναι εδώ για να σας δώσει έμπνευση προτείνοντας 6 ιδέες για εντυπωσιακό βραδινό καλοκαιρινό μακιγιάζ μαζί με τον τρόπο δημιουργίας τους.

Αν και συνήθως την εποχή αυτή το μακιγιάζ είναι πιο φυσικό και απαλό, έτσι ώστε να αναδεικνύει την μαυρισμένη μας επιδερμίδα, υπάρχουν εξίσου όμορφες προτάσεις με χρώμα στα μάτια ή τα χείλη.

Οι γήινες, μπρονζέ και ροζ σκιές είναι ίσως οι πιο safe και δημοφιλείς επιλογές.

Υπάρχουν βέβαια και μακιγιάζ σε έντονες αποχρώσεις όπως το μπλε, τα παστέλ, αλλά και τα νέον χρώματα που είναι εξίσου όμορφα για το Καλοκαίρι.

Δείτε στη συνέχεια 6 προτάσεις για κομψό summer makeup και τη δημιουργία τους βήμα βήμα.

Φυσικό glam makeup με χρυσή σκια

Το φυσικό και ιδιαίτερα το ηλιοκαμένο look είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές για το καλοκαιρινό μακιγιάζ στο νησί ή την πόλη.

Είναι ιδανικό για κάθε χρώμα ματιών και επιδερμίδας, ενώ το απαλό του αποτέλεσμα αναδεικνύει τα φυσικά χαρακτηριστικά με τον καλύτερο τρόπο.

Οι γήινες αποχρώσεις στις σκιές ματιών και τα nude κραγιόν είναι τα must καλλυντικά που θα χρειαστείτε. Προσθέτοντας μάλιστα και λίγο bronzer στα ζυγωματικά μπορείτε να πετύχετε το απόλυτο βραδινό summer look.

Βραδινό καλοκαιρινό μακιγιάζ σε μπρονζέ αποχρώσεις

Κι αν δεν είστε φαν του bronzer και των έντονων ηλιοκαμένων ζυγωματικών, ή αν η επιδερμίδα σας είναι ανοιχτόχρωμη και πορσελάνινη, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα εντυπωσιακό βάψιμο με μεταλλικές μπρονζέ αποχρώσεις στα μάτια.

Είναι εξίσου εντυπωσιακές και δημιουργούν ένα όμορφο φυσικό καλοκαιρινό μακιγιάζ για την βραδινή σας έξοδο.

Ολοκληρώστε το με ένα καφέ μπεζ κραγιόν και το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

Λαμπερό μακιγιάζ για βραδινή έξοδο με πορτοκαλί και γήινες σκιές

Ακόμη μια όμορφη πρόταση για καλοκαιρινό βραδινό μακιγιάζ σε μελαχρινές. Οι πορτοκαλί και οι γήινες γενικότερα σκιές ματιών ταιριάζουν εκπληκτικά τόσο με την σταρένια επιδερμίδα, όσο και με τα πράσινα μάτια.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να φορεθεί και από μια γυναίκα με καστανά μάτια σε μια έξοδο για διασκέδαση.

Απαλό ροζ καλοκαιρινό μακιγιάζ με ελαφριά λάμψη για πράσινα μάτια

Girly, αλλά και chic, το βάψιμο με ροζ αποχρώσεις σκιών είναι πάντα μια όμορφη πρόταση για βραδινό καλοκαιρινό μακιγιάζ.

Πρόκειται για ένα χρώμα που αναδεικνύει τα γαλάζια, τα πράσινα, αλλά και τα γκρι μάτια, ενώ δείχνει εκπληκτικό και με καστανά.

Κι επειδή στην προκειμένη περίπτωση έχουν χρησιμοποιηθεί σκιές με μεταλλικές λάμψεις, είναι προτιμότερο να συνδυαστεί με απαλό ροζ κραγιόν στα χείλη.

Βραδινό makeup με μπρονζέ σκιές και κόκκινο κραγιόν για ξανθιές

Το κόκκινο κραγιόν αποτελεί την τέλεια επιλογή για βραδινό καλοκαιρινό μακιγιάζ μιας ξανθιάς. Δίνει ένταση και δημιουργεί ένα σαγηνευτικό λουκ που θα κερδίσει τις εντυπώσεις στις διακοπές, αλλά και στην πόλη.

Συνδυάστε το με απαλό φυσικό μακιγιάζ για πιο ήπιο αποτέλεσμα. Αν όμως θέλετε να κάνετε ακόμη πιο μεγάλη εντύπωση, επιλέξτε να δώσετε βάθος στο βλέμμα σας με λίγη πορτοκαλί – καφέ σκιά και ελαφριά μπρονζέ λάμψη στο κινητό βλέφαρό.

Έντονο ροζ βραδυνό βάψιμο ματιών και nude χείλη για μελαχρινές

Αν σας αρέσει το έντονο ροζ μακιγιάζ, η παραπάνω πρόταση είναι ιδανική για εσάς. Συνδυάζει τη λάμψη και το glamorous εφέ που αναζητούμε για την βραδινή μας έξοδο το Καλοκαίρι, διατηρώντας τα χείλη σε ουδέτερους τόνους αναφέρει το beautetinkyriaki.

Πρόκειται για ένα κομψό και μαγευτικό μακιγιάζ που τονίζει τα γαλάζια μάτια, αλλά μπορεί εξίσου να φορεθεί από πράσινα ή καστανά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ