Αυτός είναι ο 33χρονος ράπερ που ο Κanye West κατηγορεί ότι κοιμήθηκε με την γυναίκα του Κim Κardashian - Τον διαψεύδει ο Meek (φωτό)

Τι είπε ο ράπερ για το ξέσπασμα του Kανιε. 

Στο παραλήρημα που είχε πριν από λίγες ημέρες o Κάνιε Γουέστ ισχυρίστηκε ότι «προσπαθεί να χωρίσει» από την Kim Kardashian, από τότε που φέρεται να συναντήθηκε με τον ράπερ Meek Mill στο Waldorf Hotel. 

Ο Κάνιε Γουέστ, στο νέο του ξέσπασμα αποκάλεσε τη μητέρα της Κιμ, Κρις Τζένερ, «Κρις Γιονγκ Ουν» ενώ τις κατηγόρησε για «λευκή υπεροχή». Ο Γουέστ επανέλαβε, επίσης, τον ισχυρισμό του ότι η σύζυγός του και η πεθερά του «προσπάθησαν με δύο γιατρούς να με πετάξουν σε ψυχιατρείο» επειδή ανησυχούν για την ευημερία του μετά την κάθοδό του στις προεδρικές εκλογές των Η.Π.Α. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cut ties.....

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meek Mill (@meekmill) στις

 

«Η Κρις και η Κιμ έκαναν δηλώσεις χωρίς την έγκρισή μου… αυτό δεν πρέπει να το κάνει μια σύζυγος» είπε ο 43χρονος. Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ώρες αργότερα τα tweets διαγράφηκαν από τον λογαριασμό του.

Ο Meek ήταν ξεκάθαρος στην απάντηση του στον Κάνιε Γουέστ και ισχυρίστηκε πως όλα είναι ένα ψέμα. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I wanna text my dawg but he switched .... and we still had plans on getting rich! @vory

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meek Mill (@meekmill) στις

 

Η Kim και ο Meek συναντήθηκαν με τη φιλάνθρωπο Clara Wu Tsai και δείπνησαν, αλλά η Kim έφυγε μόνης της.

Πηγές υποστηρίζουν ότι η διάσημη τηλεπερσόνα και ο σύζυγός της  ήδη «ζουν χωριστά» και έχουν κόντρες μεταξύ τους. Fake friends: Mill appeared to address Kanye's loyalty in a Wednesday morning Instagram Story post, sharing a quote that said 'Some people aren't loyal to you, they are loyal to their need of you. Once their need changes, so does their loyalty'

Ο Meek σε Instagram Story του μίλησε για τον Κάνιε και είπε πως ήταν πάντα αφοσιωμένος στους φίλους τους. Μάλιστα μοιράστηκε ένα απόσπασμα που έλεγε «Μερικοί άνθρωποι δεν είναι πιστοί σε εσάς, είναι πιστοί στην ανάγκη τους για εσάς. Μόλις αλλάξει η ανάγκη τους, το ίδιο ισχύει και για την πίστη τους».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ