Σαν παράσταση τσίρκου, μόνο οι ακροβάτες ήταν τα μοντέλα του Valentino - Η παραμυθένια επίδειξη μόδας με τα φορέματα – Κοστούμια εποχής σε ατελείωτα μήκη (φωτό & βίντεο)

Μία ιδιαίτερη επίδειξη από τον οίκο Valentino...

Κλείνοντας τη σεζόν AW20 Couture για τον Οίκο Μόδας Valentino ο Pierpaolo Piccioli, ένωσε τις δυνάμεις του με τον Nick Knight για μια ταινία μικρού μήκους με τίτλο “Of Grace and Light”.

 

 

 

 

O δημιουργικός διευθυντής του οίκου Valentino παρουσίασε ένα live σόου για λίγους.

 

 

 

 

Η επίδειξη μόδας πραγματοποιήθηκε στα διάσημα Cinecittà Studios της Ρώμης – τα μεγαλύτερα στούντιο παραγωγής ταινιών στην Ευρώπη – και μεταδόθηκε ζωντανά από την ιστοσελίδα του οίκου μόδας – ένας τρόπος παρουσίασης που έχει γίνει δημοφιλής το τελευταίο διάστημα λόγω του κορωνοϊού.

 

 

Σε συνεργασία με τον διάσημο φωτογράφο μόδας και σκηνοθέτη, Nick Knight, ο οίκος Valentino παρουσίασε 15 λευκά φορέματα από τούλι και οργάντζα τα οποία είχαν μήκος που έφτανε τα 5 μέτρα και «αιωρούνταν» μέσα στα θρυλικά κινηματογραφικά studios.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Valentino #Fall2020 ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ mmkrjournal στις

 

 

 

«Την περίοδο του lockdown επέλεξα να ονειρεύομαι», είπε ο Creative Director στο WWD. «Μου αρέσουν τα όνειρα, αλλά όχι τα παραμύθια.

 

 

Μου αρέσει η "απόσταση" που σου προσφέρουν (τα όνειρα) από την πραγματικότητα αλλά και η επιλογή του να "επιστρέψεις" σε αυτήν».

Για τον λόγο αυτό επέλεξε να παρουσιάσει μία συλλογή που, ακόμα και μέσα σε αυτή τη δύσκολη- σε παγκόσμιο επίπεδο - περίοδο, να σου δίνει την επιλογή να μπορείς να ονειρευτείς, να μπορείς να ταξιδέψεις, να μπορείς να ανυψωθείς στον ουρανό, αλλά να πατάς και στη γη την ίδια στιγμή.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ