Ζώδια από την Α. Λεούση: Είναι ημέρα-ευκαιρία για αναδιοργάνωση της καθημερινότητας μας

Ημερήσιες προβλέψεις...

Μπορεί η ημέρα να στερείται κεφιού, ανεμελιάς και διασκέδασης, λόγω της Σελήνης στην Παρθένο, αλλά σίγουρα είναι ημέρα-ευκαιρία για αναδιοργάνωση της καθημερινότητας μας  και φροντίδα της εξωτερικής μας εμφάνισης!

ΚΡΙΟΣ: Πλησιάστε έναν καλό σας φίλο με στοργική διάθεση και βοηθήστε τον. Για να έρθετε σε ισορροπία, φροντίστε να καλύψετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Τολμήστε να κάνετε αυτά που ονειρεύεστε και δείτε το μέλλον με αισιοδοξία. Μια μοναδική εμπειρία μπορεί να σας φέρει μια νέα περιπέτεια με πρόσωπο από το παρελθόν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε ευκαιρίες να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε με το σύντροφό σας. Μην εξαντλήσετε την ενέργειά σας σε κουραστικές συζητήσεις που δεν οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να νιώσετε πιο όμορφα και να ανέβει η διάθεσή σας, κάντε αλλαγές στο χώρο που ζείτε. Βρείτε χρόνο να απομονωθείτε και να χαλαρώσετε για να βάλετε τάξη στις σκέψεις σας αναφέρει το oroskopos.

 

ΛΕΩΝ: Σε μια καλή συνεργασία που έχετε διαμορφώσει, μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις. Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να είστε πιο διπλωματικοί στα όσα συμβαίνουν γύρω σας. Μπορεί να μην είναι εύκολη δουλειά, αλλά σίγουρα είναι ένα ακόμα βήμα προς την ωριμότητα και την αυτογνωσία.

 

ΖΥΓΟΣ: Η ανάγκη να ξεπεράσετε τα κλισέ του παρελθόντος και να αναζητήσετε μια καινούρια ταυτότητα, θα σας ωθήσει σε νέες επιλογές και δρόμους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί να μην αλλάζει ο χαρακτήρας σας, αλλά αλλάζει η γενική συμπεριφορά σας, αφού θα έχετε έντονη τη διάθεση να δοκιμάσετε τα δικά σας όριά μα και των ανθρώπων που συναναστρέφεστε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα αρχίσουν οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές του επαγγελματικού σας χώρου να γίνονται πιο αποδοτικές και ταυτόχρονα πιο παραγωγικές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ερωτική σας διάθεση θα φτάνει στα ύψη, ενώ πολλές θα είναι και οι ευκαιρίες που θα έχετε να επιβεβαιώσετε τη φιλαρέσκειά σας σε πολλές πλευρές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καινούριες ιδέες και σκέψεις θα ανανεώνουν την καθημερινότητά σας και οι επιλογές σας θα γίνονται με κίνητρο τη δική σας ευχαρίστηση. 

 

ΙΧΘΥΣ: Τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα συμφωνούν με τις ιδέες και τις προτάσεις σας, ενώ θα έχουν όλη την καλή θέληση να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ