Δεξίωση Προεδρίας- Εμφανίσεις: Καλύτερη όλων η Μαρία Ναυπλιώτου, κόκκινο jumpsuit η Αχτσιόγλου & το παγιετέ σακάκι της Φώφης (φωτό)

Οι λαμπερές εμφανίσεις της χθεσινής εκδήλωσης...

Δεξίωση πραγματοποιήθηκε χθες στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου για τα 46 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχθηκε ανθρώπους της πολιτικής ηγεσίας και του πνεύματος, ενώ οι κυρίες έκλεψαν για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους.

Λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, η λίστα των προσκεκλημένων ήταν πιο περιορισμένη, με αποτέλεσμα να απουσιάζουν από την εκδήλωση οι σύζυγοι των πολιτικών - ακόμη και η σύζυγος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα. 

Το κόκκινο κυριάρχησε στις περισσότερες εμφανίσεις των κυριών. 

Η πρώην Υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, εμφανίστηκε με κατακόκκινο jumpsuit, το οποίο συνδύασε με μακριά σκουλαρίκια, μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και ασορτί clutch bag.

Ακόμα και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία συνοδευόταν από τον γιο της, Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, εμφανίστηκε με κόκκινη παντελόνι Zeus + Dione, την οποία συνδύασε με λευκό πουκάμισο. 

Την εμφάνισή της συμπλήρωνε το - επίσης στους τόνους του κόκκινου - καλοκαιρινό κολιέ της, ενώ είχε τα μαλλιά της σε ένα ανάλαφρο σινιόν. 

Κατακόκκινο φουστάνι φόρεσε και η Όλγα Γεροβασίλη, το οποίο συνδύασε με μαύρο τσαντάκι και πέδιλα σε αποχρώσεις του μαύρου και του ασημί. 

Ίσως την ωραιότερη εμφάνιση της βραδιάς έκανε η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου η οποία επέλεξε να εμφανιστεί με φόρεμα της ελληνίδας σχεδιάστριας Θέμιδας Ζουγανέλη, από τη σειρά Neos Kyklos.

Μάλιστα, του brand Themis Z ήταν και η λευκή τουαλέτα με την οποία εμφανίστηκε η ταλαντούχα πρωταγωνίστρια προ ημερών στην Επίδαυρο.

Πολύ κομψή και η Γιάννα Αγγελοπούλου με φόρεμα Azzedine Alaïa σε nude απόχρωση, με ασορτί αξεσουάρ. 

Μακρύ φόρεμα με γεωμετρικά σχέδια επέλεξε η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, η οποία ανέβασε και φωτογραφίες από τη βραδιά στον λογαριασμό της στο instagram.

 

 

H Πρόεδρος του ΚΙΝ. ΑΛ. Φώφη Γεννηματά επέλεξε σκούρο παγιετέ σακάκι, το οποίο συνδύασε με λευκό παντελόνι και μαύρο τοπ, σε μια εμφάνιση που έμοιαζε κάπως... χειμωνιάτικη. 

Η βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Νάντια Γιαννακοπούλου φόρεσε μάξι φόρεμα που θύμιζε παραδοσιακή φορεσιά.

(Photo: ΕUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ