Η Κεραμέως "αποκεφάλισε" τον καθηγητή για τα ρατσιστικά σχόλια κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Τι είπε ο ποιητής (φωτό - βίντεο)

Πολλές αντιδράσεις προκλήθηκαν από τα ρατσιστικά σχόλια του καθηγητή... 

Ρατσιστική ανάρτηση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έκανε ο καθηγητής Κωνσταντίνος Καλέμης, συντονιστής Εκπαίδευσης Προσφύγων, με αφορμή την συνέντευξη του σταρ του NBA για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια στην Ελλάδα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34) on

 

Διαβάστε επίσης: Η εξομολόγηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι μια χώρα λευκών - Πρώτη φορά είδα μαύρο να οδηγεί αυτοκίνητο στην Αμερική (βίντεο)

O καθηγητής αποκάλεσε «μαϊμού» τον Αντετοκούνμπο, γεγονός που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

 

Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, «με απόφαση της Υπουργού Νίκης Κεραμέως, απομακρύνεται άμεσα ο κ. Κωνσταντίνος Καλέμης από τη θέση του Συντονιστή Εκπαίδευσης Προσφύγων του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων Μαλακάσας, όπου είχε αποσπαστεί ήδη από το 2017 με απόφαση της τότε πολιτικής ηγεσίας».

 

 

Μάλιστα, όπως δήλωσε η κα Κεραμέως: «Καταδικάζουμε απερίφραστα τις αναρτήσεις ρατσιστικού και άκρως προσβλητικού περιεχομένου του εν λόγω εκπαιδευτικού. Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στο εκπαιδευτικό μας σύστημα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ