Ελληνική αγωγή: Τρίτη εβδομάδα του online camp για εκμάθηση Αρχαίων Ελληνικών σε μαθητές του Δημοτικού

Η τρίτη εβδομάδα μόλις ξεκίνησε... 

Το νέο, πρωτότυπο και χαρούμενο θερινό πρόγραμμα της Ελληνικής Αγωγής, είναι γεγονός!

Από τα τέλη Ιουνίου που ολοκληρώνεται το εκπαιδευτικό έτος, έως και τα τέλη Αυγούστου, η Ελληνική αγωγή ετοίμασε για εσάς ένα online camp που θα κρατήσει όμορφη, ευχάριστη και δημιουργική παρέα.

Το online camp της Ελληνικής Αγωγής κρατά όμορφη, ευχάριστη και δημιουργική παρέα στα παιδιά όλο το καλοκαίρι! Τέσσερις θεματικές ενότητες, πάνω από 120 σύντομα εκπαιδευτικά βίντεο προετοιμάζουν τα παιδιά για την επόμενη τάξη, συνδυάζοντας την εκπαίδευση γύρω από τον ελληνικό πολιτισμό, με τη δημιουργική απασχόληση. 

Τα παιδιά προετοιμάζονται έτσι, όλο το καλοκαίρι, για την επόμενη τάξη του σχολείου, χωρίς καν να το καταλάβουν, συνδυάζοντας την εκπαίδευση με τη δημιουργική απασχόληση.

Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εκπαίδευσης, η Ελληνική Αγωγή δημιούργησε το πρώτο online summer camp, γεμάτο με εκπαιδευτικές δραστηριότητες και παιχνίδια για παιδιά. Αποτέλεσμα είναι η δημιουργία μιας ευχάριστης  ασχολίας για τα παιδιά που σέβεται την επιθυμία των γονιών για εκπαίδευση παράλληλα με την διασκέδαση για όλο το καλοκαίρι.

Οφέλη

Εξειδικευμένοι εκπαιδευτικοί αναλαμβάνουν την ψυχαγωγία των παιδιών με γνώμονα την συνεχή εξέλιξη των γνώσεων που ήδη έχουν, αλλά και την επανάληψη των όσων έχουν μάθει.

Παράλληλα, γνωρίζουν καινούργιες μεθόδους μάθησης και εξοικειώνονται με την τεχνολογία.

Γνωριμία με τα Αρχαία Ελληνικά 

Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα για γνωρίσουν φράσεις, λέξεις, διαλόγους και μύθους στα Αρχαία Ελληνικά. Μέσα από μικρά μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών, αντιλαμβάνονται την συνέχεια της γλώσσας και έρχονται σε επαφή με διαχρονικά κείμενα της ελληνικής γραμματείας.

Ήθη, έθιμα και παραδόσεις

Τα παιδιά γνωρίζουν έθιμα και παραδόσεις της Ελλάδας μέσα από μικρές θεματικές ενότητες, κατάλληλα προσαρμοσμένες για την ηλικία τους

Τι σημαίνει e – camp

Πρόκειται για ένα θερινό πρόγραμμα δομημένης απασχόλησης και εκπαίδευσης που διατίθεται μέσω διαδικτύου. Το πρόγραμμα προσφέρεται από την ψηφιακή πλατφόρμα της Ελληνικής Αγωγής – χωρίς “κατέβασμα” ή εγκατάσταση – και είναι προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή, σε οποιοδήποτε μέρος κι αν βρεθείτε. Άρα, για εσάς που θα παραθερίσετε εκτός Αθηνών, αλλά και εσείς που θα παραμείνετε στην Αθήνα, το e – camp αποτελεί την ιδανική επιλογή. Εύκολο, όμορφο, διασκεδαστικό, ασφαλές, μπορείτε άφοβα να αφήσετε τα παιδιά σας να το βλέπουν χωρίς επιτήρηση, και ταυτόχρονα σχεδιασμένο για ξεκούραστη, ψυχαγωγική και εκπαιδευτική παρακολούθηση.

Κόστος: Μόνον 30€ / εβδομάδα.

Στο κόστος περιλαμβάνονται:

– Η παράδοση των μαθημάτων καθώς και οι αντίστοιχες ασκήσεις για κάθε μάθημα, σε ηλεκτρονική μορφή ή PDF

– Η παρακολούθηση από τους καθηγητές

– Η διόρθωση και η αποστολή των διορθωμένων εργασιών

– Η αξιολόγηση των αποτελεσμάτων των εργασιών στους γονείς στο τέλος της κάθε εβδομάδος, ώστε οι γονείς να παρακολουθούν την πορεία και την πρόοδο του μαθητή.

Με αυτόν τον τρόπο εντοπίζονται οι αδυναμίες, αλλά και η ευκολία που μπορεί να έχει το παιδί σε κάποιους τομείς που ακόμη μπορεί να μην έχουν γίνει αντιληπτοί από τους γονείς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ