Όλο το Hollywood σε άσπρο - μαύρο: Lopez, Stone, Theron, Aniston, Beckham, Hurley, Portman, Moore απάντησαν στην πρόκληση (φωτό)

Τα #hastags "Challenge accepted" και "Women support women" έχουν κατακλύσει το instagram...

"Challenge accepted": Μία νέα καμπάνια έχει ξεκινήσει στο instagram, με στόχο την στήριξη των γυναικών.

 

 

 

Ασπρόμαυρές selfies - διασήμων και μη - γυναικών γεμίζουν τα timelines του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου, μαζί με μηνύματα σχετικά με την ενθάρρυνση και την εμψύχωση των γυναικών.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you @jeanneyangstyle #challengeaccepted Let’s hold each other up and support one another!!!!! ❤️

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

 

Επώνυμες κυρίες αφού έχουν ποστάρει την δική τους φωτογραφία, στη συνέχεια "προκαλούν" φίλες τους να λάβουν μέρος στο νέο διαδικτυακό challenge.

 

 

 

Μέχρι στιγμής, περισσότερες από τα 3 εκατ. γυναίκες έχουν λάβει μέρος στην καμπάνια, ανεβάζοντας φωτογραφίες με το hastag #challengeaccepted, ενώ ο αριθμός τους συνεχίζει να αυξάνεται. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Challenge accepted. #WomenSupportingWomen Let’s raise each other up.

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

 

 

 

Πολλές είναι οι σταρς που έχουν ήδη συμμετάσχει στην καμπάνια με κορυφαίο μήνυμα "Women support women".

 

 

 

 

Sharon Stone, Jennifer Lopez, Charlize Theron, Marie Chantal, Demi Moore, Jennifer Aniston, Halle Berry, Victoria Beckham μαζί με την κόρη της, Harper, Natalie Portman, Michelle Pfeiffer, Kate Hudson, Jessica Alba, Reese Witherspoon, Jennifer Garner, Elizabeth Hurley, Katie Holmes, Sofia Vergara και Karolina Kurkova είναι ανάμεσα σε εκείνες που απάντησαν στην πρόκληση. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο στόχος της νέας "πρόκλησης" είναι "οι γυναίκες να υποστηρίζουν τις άλλες γυναίκες", ενώ πολλές είναι και εκείνες που ευχαριστούν τις γυναίκες που τους έχουν προσφέρει έμπνευση, εμπιστοσύνη και στήριξη στη ζωή τους.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: «Γα@@@@νη σκύλα» αποκάλεσε βουλευτής την νεαρότερη Αμερικανίδα συνάδελφό του - Η «ιστορική» απάντησή της (φωτό - βίντεο)

Όπως ανέφερε η Cristine Abram, ειδική στις δημόσιες σχέσεις και influencer, στους New York Times, το βίντεο της Alexandria Ocasio-Cortez, η οποία κατήγγειλε την ρατσιστική σε βάρος της συμπεριφορά του συναδέλφου της, Ted Yoho, στη Βουλή των Αντιπροσώπων, είναι πιθανό να ήταν εκείνο που οδήγησε σε "έκρηξη" μηνυμάτων στήριξης των γυναικών στα social media.

 

 

Άλλωστε, όπως επισημαίνουν και πολλές από τις συμμετέχουσες στο νέο διαδικτυακό challenge "Υπέροχα πράγματα συμβαίνουν όταν οι γυναίκες αλληλοϋποστηρίζονται". 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ