Ζέτα Δούκα: Πρώτη μέρα διακοπών στην Παλαιόχωρα Χανίων - Απολαμβάνει κάθε στιγμή με το μαύρισμα & τα υπαίθρια ντους (φωτό)

Η γνωστή ηθοποιός λατρεύει την Κρήτη...

Οι διακοπές ξεκίνησαν για την Ζέτα Δούκα, η οποία μαζί με την οικογένειά της βρίσκεται στην όμορφη Παλαιόχωρα, στα νότια των Χανίων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka) on

Η γλυκιά ηθοποιός απολαμβάνει τις ημέρες της στην Κρήτη - την οποία επισκέπτεται συχνά, αφού την αγαπά ιδιαίτερα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka) on

Μάλιστα, πόσταρε στον λογαριασμό της στο instagram και τις πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vacation Day #1 - color camouflage ?#holidays #crete #greece #greekislands #sun #sea #blue ☀️ @mitoswimwear

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka) on

Με υπέροχο μαγιό και τεράστιο καπέλο χαίρεται τον ήλιο, ενώ μετά την βουτιά της στη θάλασσα απολαμβάνει και το κρύο νερό στα υπαίθρια ντους.

Η Παλαιόχωρα αποτελεί αγαπημένο προορισμό διακοπών για την Ζέτα Δούκα, που την επισκέφθηκε και πέρυσι, μαζί με τον σύντροφό της, Μιχάλη Χατζηαντωνά και την κορούλα τους, Θάλεια, αλλά και την καλή της φίλη, Μαρία Ναυπλιώτου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka) on

Πλέον, η Ζέτα απολαμβάνει την χαλάρωση που έχει απόλυτη ανάγκη, μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, αλλά και μία περιπέτεια υγείας που είχε πρόσφατα, η οποία και την οδήγησε στο χειρουργείο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στη ζωή μου, έχω περάσει πολλά και διάφορα γεγονότα που έχουν αφήσει το «σημάδι» τους πάνω μου. Άλλα σημάδια είναι ορατά δια γυμνού οφθαλμού, άλλα όχι, αφού μπορεί να κρύβονται βαθειά στη ψυχή μας... Όλα όμως, με κάνουν να νιώθω ξεχωριστή, γιατί μου θυμίζουν, όλα όσα έχω καταφέρει! Το συγκεκριμένο σημάδι , μαζί με τέσσερα ακόμη στην περιοχή της κοιλιάς, το απέκτησα κατά τη λαπαροσκοπική επέμβαση στην οποία υπεβλήθην πριν 2 μήνες και μου υπενθυμίζει την τεράστια σημασία της σωστής ΠΡΟΛΗΨΗΣ για την υγεία μας, αφού στα πλαίσια εξάμηνου(!) γυναικολογικού ελέγχου, εμφανίστηκαν δύο μεγάλες κύστες ωοθηκών που, αν τις έβλεπα στον ετήσιο έλεγχο που συνήθως κάνω, μάλλον θα είχα υποστεί ολική υστερεκτομή! Η αγαπημένη @dove , πάντα πρωτοπόρος στην ανάδειξη της αυτοπεποίθησης, σε συνεργασία με την @abvassilopoulos , σε προσκαλεί να μοιραστείς κι εσύ τη δική σου ιστορία γύρω από το σημάδι που σε κάνει ξεχωριστή. Ανέβασε τη φωτογραφία σου με το #ΔείξτεΕμάς και γράψε τη δική σου ιστορία ή αγόρασε προϊόντα Dove αποκλειστικά από τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, για να ενισχύσεις και εσύ έμπρακτα το έργο της W.I.N Hellas @winhellas – Διεθνής υποστήριξη Γυναικών. #ΔείξτεΕμάς #abvassilopoulos #dove

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka) on

Καλές διακοπές στην όμορφη ηθοποιό!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ