Στην καλοκαιρινή ασπρόμαυρη πρόκληση & οι Ελληνίδες: Όλγα Κεφαλογιάννη, Ζέτα Δούκα, Μαρία Μπακοδήμου, Eιρήνη Νικολοπούλου (φωτό)

Το νέο challenge στο instagram για την υποστήριξη των γυναικών...

Μετά τις Αμερικανίδες σταρς του Hollywood πολλές ήταν και οι Ελληνίδες - διάσημες και μη - κυρίες που έσπευσαν να λάβουν μέρος στο νέο ασπρόμαυρο challenge του instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Οι γυναίκες είμαστε παντοδύναμες, ιδίως όταν είμαστε ενωμένες! ⚡️ We women are stronger when we are united!!#womensupportingwomen #womenempowerment #challengeaccepted (Accept the challenge and post a black-white photo on instagram to empower women solidarity worldwide)

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka) on

Διαβάστε επίσης: Όλο το Hollywood σε άσπρο - μαύρο: Lopez, Stone, Theron, Aniston, Beckham, Hurley, Portman, Moore απάντησαν στην πρόκληση (φωτό)

Με σύνθημα "women supporting women", ηθοποιοί, πολιτικοί, τραγουδίστριες και δημοσιογράφοι ανέβασαν black and white selfies με στόχο να περάσουν το μήνυμα για ενθάρρυνση και υποστήριξη από γυναίκα σε γυναίκα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δε συμπαθώ τα challenges χωρίς ουσιαστικό σκοπό. Αυτά που γίνονται, απλώς για να... γίνονται. Όμως αποδέχομαι με χαρά αυτή την ασπρόμαυρη πρόκληση που αφορά τη γυναικεία αλληλεγγύη, υποστήριξη, αγάπη... Γιατί αγαπώ πολύ τις γυναίκες. Γιατί μόνο εμείς ξέρουμε πώς νιώθει μια γυναίκα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής της. Όταν είναι λυπημένη, χαρούμενη, ερωτευμένη, απογοητευμένη, ενθουσιασμένη. Και μπορούμε να είμαστε ουσιαστικά κοντά χωρίς ανταγωνισμό και μικροπρέπειες. Είμαστε όλες τόσο διαφορετικές και τόσο δυνατές η κάθε μια ξεχωριστά! Επίσης ήταν τόσα πολλά τα challenges που δέχτηκα ιδιωτικά από γυναίκες που σέβομαι και εκτιμώ που δε θα μπορούσα να μην ανταπεξέλθω! Ευχαριστώ @jennybotsi @elenkechagia @katerinanazou1 @marily_karela @nic.kap @dzapatina @evistathatou @ioannasalamoura που με σκεφτήκατε! #challengeaccepted λοιπόν! #toallstrongwomenoutthere

A post shared by Despina Kampouri (@despinakampouri) on

Τα timelines γέμισαν καλαίσθητες πόζες κυριών που προκλήθηκαν από φίλες τους, ώστε να δηλώσουν την στήριξή τους στη γυναίκα γενικά, καθώς και την εκτίμησή τους στις γυναίκες της δικής τους ζωής. 

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, η Ειρήνη Νικολοπούλου, η Μαρία Μπακοδήμου, η Ζέτα Δούκα, η Νάντια Κοντογεώργη, η Σοφία Καρβέλα, η Αθηνά Οικονομάκου, η Δέσποινα Καμπούρη, η Ρούλα Ρέβη και πολλές άλλες ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση. 

Διαβάστε επίσης: «Γα@@@@νη σκύλα» αποκάλεσε βουλευτής την νεαρότερη Αμερικανίδα συνάδελφό του - Η «ιστορική» απάντησή της (φωτό - βίντεο)

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η Cristine Abram, ειδική στις δημόσιες σχέσεις και influencer, στους New York Times, το βίντεο της Alexandria Ocasio-Cortez, η οποία κατήγγειλε την ρατσιστική σε βάρος της συμπεριφορά του συναδέλφου της, Ted Yoho, στη Βουλή των Αντιπροσώπων, είναι πιθανό να ήταν εκείνο που οδήγησε σε "έκρηξη" μηνυμάτων στήριξης των γυναικών στα social media.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ