Αισιοδοξία από τους γιατρούς για τον 15χρονο που έφαγε δηλητηριώδη μανιτάρια - Θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος

Το παιδί βρίσκεται ήδη στη Γερμανία...

Αισιόδοξοι φαίνεται πως είναι οι γιατροί για την πορεία της υγείας του 15χρονου μαθητή από το Βαρικό Φλώρινας που κατανάλωσε δηλητηριώδη μανιτάρια.

Το παιδί μεταφέρθηκε στη Γερμανία και συγκεκριμένα σε νοσοκομείο του Μονάχου, με ειδική πτήση αεροσκάφους, διασωληνωμένος και συνοδεία γιατρού. 

Η οικογένειά του σε ευχαριστήριο μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκανε γνωστό πως δεν χρειάζεται περαιτέρω οικονομική ενίσχυση, όπως αναφέρει το e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε επίσης: Φλώρινα: Εσπευσμένα στην Γερμανία ο μαθητής που έφαγε δηλητηριώδη μανιτάρια - Ίσως χρειαστεί μεταμόσχευση ήπατος

«Είναι ιδιαίτερα συγκινητική η ανταπόκριση στο κάλεσμα για οικονομική βοήθεια» τονίζεται στο μήνυμα της οικογένειας, το οποίο γνωστοποιεί, επίσης, πως «οι νεότερες πληροφορίες από τη Γερμανία αναφέρουν ότι οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του και η κατάσταση του είναι σταθερή ενώ θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος».

«Η οικογένεια ευχαριστεί το πλήθος κόσμου που συνέβαλε στο να συγκεντρωθεί το ποσό για την μετακομιδή και κάνει γνωστό ότι δεν χρειάζεται περαιτέρω οικονομική ενίσχυση» καταλήγει η ανακοίνωση της οικογένειας του 15χρονου. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ