Ο Χάρης Βαρθακούρης για το Big Brother: Είπα στο κανάλι «Δίνω & από τον μισθό μου για να έρθει ο Μικρούτσικος»

Όλα όσα αποκάλυψε για το Big Brother, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την σύζυγό του...

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε για την παρουσίαση του "Big Brother", την τηλεοπτική του συνύπαρξη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, την τηλεοπτική πρόταση που είχε δεχθεί στο παρελθόν, αλλά και την σύζυγό του, Αντελίνα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου.

Όπως αποκάλυψε, οι προτάσεις που είχαν εκείνος και η σύζυγός του για να κάνουν εκπομπή μαζί ήταν "κάτι concept τύπου «Ραντεβού στα τυφλά»", ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να τους ξαναδούμε μαζί στο μέλλον, μετά την συνύπαρξή τους στο «Globetrotters» του Star. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ʜᴀʀʀʏ ᴠᴀʀᴛʜᴀᴋᴏᴜʀɪѕ (@harryvarthakouris) on

Ερωτηθείς αν δέχθηκαν πρόταση να κάνουν πρωινή εκπομπή μαζί με την Αντελίνα, είπε «θεωρώ ότι οι θέσεις για πρωινό είναι κλεισμένες και με συμβόλαιο. Αν τώρα αυτά τα συμβόλαια λήξουν σε δυο χρόνια, δεν αποκλείω να έρθει κάποιος να μας προτείνει κάτι τέτοιο. Εγώ πάντως δεν ήθελα το αμέσως επόμενο βήμα μας να είναι κοινό.  Είχα πει στη γυναίκα μου ότι δεν θέλω να μας πουν Φώτη και Μαρία, γιατί αν κάνουμε κάτι τώρα παρέα και δεν πάει, το κάψαμε το ζευγάρι.  Ενώ αν κάνεις κάτι μόνη σου και εγώ κάτι μόνος μου της είχα πει πως θα υπάρχει η προσδοκία ότι αν ξανασμίξουμε μπορεί να υπάρξει αυτή η φλόγα και η χημεία που είδε ο κόσμος στο «Globetrotters». Οπότε είπαμε να δοκιμάσουμε την τύχη μας ξεχωριστά...».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ʜᴀʀʀʏ ᴠᴀʀᴛʜᴀᴋᴏᴜʀɪѕ (@harryvarthakouris) on

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε, επίσης, πως είχε δεχθεί πρόταση για εκπομπή και στο παρελθόν, «για να είμαι στην πρωινή εκπομπή που παρουσίαζε η Σοφία Αλιμπέρτη το Σαββατοκύριακο στον Alpha».

 «Τότε όμως ήμουν ένα ανώριμο πλάσμα που δεν με ενδιέφερε να βάλω λεφτά στην άκρη. Ζήτησα ένα εξωφρενικό ποσό, μήπως το παζαρέψουν και πω πως αξίζει να αλλάξω τη ζωή μου. Αυτά που μου είχαν πει ως μηνιάτικο εγώ τα ζήτησα ανά εκπομπή! Τελικά, τη θέση μου πήρε ο Θανάσης Πάτρας» συμπλήρωσε ο ίδιος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ʜᴀʀʀʏ ᴠᴀʀᴛʜᴀᴋᴏᴜʀɪѕ (@harryvarthakouris) on

Αναφερόμενος στο Big Brother και τις κριτικές που μπορεί να δεχτεί, ανέφερε «Δεν είναι ότι δεν είχα ιδέα τι είναι το «Big Brother». Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές δεν χρειάζεται να δώσεις αφορμή για να σε πιάσει κάποιος στο στόμα του. Ξέρω ότι είναι αναπόφευκτο να ακούσω από τα χειρότερα, μέχρι τα καλύτερα.  Ευελπιστώ η ζυγαριά να κλείνει προς τα καλύτερα».

Αναφέρθηκε, δε, και στη συνύπαρξή του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, λέγοντας «η παρουσία του, όπως το εκλαμβάνω εγώ, με ξεαγχώνει. Κατά κάποιον τρόπο αυτός ο άνθρωπος δέχτηκε γνωρίζοντας ότι εγώ θα είμαι ο παρουσιαστής. Ενώ θα μπορούσε να πει «δεν θέλω να είμαι με έναν άπειρο παρουσιαστή, ασ’ το». Οπότε η παρουσία του και μόνο επιβεβαιώνει την επιλογή του καναλιού στο πρόσωπό μου. Μου μετέφεραν ότι με εγκρίνει».

Όσο για το γεγονός ότι άλλαξε ημερομηνία η πρεμιέρα λόγω κορωνοϊού, τόνισε ότι δεν τον πείραξε καθόλου.

«Είπα ό,τι και αν έγινε, έγινε για καλό. Αν έβγαινε τον Μάρτιο δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί. Θεωρώ ότι κανείς μας δεν ήταν έτοιμος. Πιστεύω θα βγαίναμε ξυπόλητοι στα αγκάθια. Προσευχόμουν σχεδόν, παρότι δεν είμαι τέτοιος τύπος, να μην έβγαινε τότε. Ζητούσα μια παράταση, είχα στείλει στο σύμπαν τρία μηνύματα που αφορούσαν την εκπομπή και τα τρία έχουν γίνει πραγματικότητα. Το ένα από αυτά ήταν ότι ήθελα τον Ανδρέα Μικρούτσικο, κάτι που δεν είχα πει ποτέ στο κανάλι.  Και όταν με ρώτησαν τους είπα εννοείται τον θέλω, μόνο μην τα χαλάσετε στο οικονομικό. Τους είπα δίνω και από τον μισθό μου. Θεωρώ ότι η παρουσία του με επιβεβαιώνει, είναι μια σφραγίδα εμπιστοσύνης και είναι ένα τεράστιο «δεκανίκι» δίπλα μου, αν και αυτό μπορεί να μην ακούγεται ωραίο. Με την παρουσία του εκεί δηλώνει ότι ενδεχομένως μου παραδίδει τη σκυτάλη. Ότι εγκρίνει τον διάδοχο» είπε χαρακτηριστικά. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ