Η όμορφη βίλα της Ρένας Βλαχοπούλου στην Κέρκυρα νοικιάζεται σε Airbnb- Η μοναδική ξενάγηση με τον Μάκη Δελαπόρτα & η ανιψιά - φύλακας άγγελός της (βίντεο)

Πριν από πέντε χρόνια η τηλεοπτική κάμερα είχε μπει στη βίλα της ηθοποιού...

Το υπέροχο σπίτι της Ρένας Βλαχοπούλου στην αγαπημένη της Κέρκυρα νοικιάζεται πλέον μέσω Airbnb, όπως αποκάλυψε χθες η εκπομπή "Καλοκαίρι #not" του Open.

16 χρόνια έχουν περάσει από την απώλεια της μεγάλης μας ηθοποιού και πλέον η βίλα της έχει πουληθεί σε εταιρεία, σε στόχο να ενοικιάζεται σε τουρίστες.

Πριν από πέντε χρόνια η κάμερα της εκπομπής "Πρωινό mou" του Mega και ο δημοσιογράφος Χρήστος Νέζος είχαν ξεναγηθεί στο σπίτι της Ρένας Βλαχοπούλου.

Ο καλός της φίλος, Μάκης Δελαπόρτας, είχε μιλήσει στην κάμερα για τις αγαπημένες γωνίες της Ρένας Βλαχοπούλου στο σπίτι της.

Η αείμνηστη ηθοποιός ήταν μια εξαιρετική μαγείρισσα και της άρεσε πολύ να υποδέχεται τους αγαπημένους της φίλους στη βίλα της και να τους περιποιείται η ίδια. 

Παράλληλα, στην κάμερα είχε μιλήσει και η αγαπημένη ανιψιά της Ρένας Βλαχοπούλου, Πόπη, η οποία έζησε μαζί της 13 χρόνια και η ηθοποιός την είχε σαν παιδί της. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ