Με κορωνοϊό & ο DJ στον γάμο της Θεσσαλονίκης – Τι είπε ο γαμπρός που νοσεί & αυτός (Βίντεο)

"Ούτε χαιρετισμούς είχαμε στην εκκλησία, ούτε μέσα στο κέντρο περάσαμε από τα τραπέζια"

Ένας γάμος ο οποίος τελέστηκε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη αποτέλεσε εστία διασποράς του κορωνοϊού.

 

Στον γάμο παρευρέθησαν 150 καλεσμένοι, ενώ μέχρι και χθες 16 άτομα είχαν βρεθεί θετικά στον κορωνοϊό. Περίπου 100 άτομα έδωσαν δείγμα, καθώς είχαν ύποπτα συμπτώματα και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

 

Ανάμεσα στα άτομα που διαγνώστηκαν θετικά στον κορωνοϊό, ήταν και ο DJ του γάμου.

 

Ο ίδιος μίλησε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και ανέφερε ότι δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμη μαζί του από τον ΕΟΔΥ για να του δώσουν οδηγίες.

 

O DJ μπήκε μόνος του σε κατ' οίκον περιορισμό για 14 ημέρες, μέχρι να επαναλάβει το τεστ για τον κορωνοϊό.

 

Όπως ανέφερε ο DJ, έχει φιλικές σχέσεις με το ζευγάρι, από το οποίο ενημερώθηκε για την ύπαρξη κρουσμάτων κορωνοϊού στο γλέντι. «Μόλις εμφάνισα συμπτώματα, πήγα σε ιδιωτικό εργαστήριο, το τεστ βγήκε θετικό. Από το εργαστήριο μου είπαν ότι αυτοί θα ενημερώσουν τον ΕΟΔΥ και να μείνω σε κατ’οίκον περιορισμό περιμένοντας να μου δώσουν οδηγίες από τον ΕΟΔΥ», σημείωσε.

 

 

 

Τι είπε ο γαμπρός: «Δεν κάναμε κάτι που δεν κάνει όλος ο κόσμος»

 

Εξιτήριο πήραν ο γαμπρός και οι καλεσμένοι που νοσηλεύτηκαν την Πέμπτη στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ενώ θετικός στον κορονοϊό είναι και ο πατέρας του γαμπρού.

 

 

Ο γαμπρός μίλησε στον ΣΚΑΪ και περιέγραψε τι συνέβη. Όπως είπε, την Τρίτη άρχισε να νιώθει μια αδιαθεσία και ανέβασε πυρετό. Την επόμενη μέρα έλαβε μηνύματα και από κάποιους καλεσμένους που είχαν επίσης ύποπτα συμπτώματα. Πήγαν στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθησαν σε εξετάσεις και βγήκαν θετικοί.

 

«Φοβήθηκα. Οι πρώτοι γιατροί ήταν λίγο καθησυχαστικοί. Οι δεύτεροι γιατροί που με συνάντησαν γιατί αλλάξανε βάρδια λίγο με τρομάξανε είναι η αλήθεια, γιατί είδαν και τα λευκά μου χαμηλά και μου είπαν ‘είσαι ομάδα υψηλού κινδύνου’. Εκεί λίγο φοβήθηκα», είπε.

 

Για το γάμο σχολίασε: «Δεν κάναμε κάτι που δεν κάνει όλος ο κόσμος. Ούτε χαιρετισμούς είχαμε στην εκκλησία, ούτε μέσα στο κέντρο περάσαμε από τα τραπέζια. Αν είχαμε τίποτα ήταν δυνατό να κάναμε το γάμο;» Όσον αφορά το ποιος μπορεί να ήταν η «πηγή» του ιού ο γαμπρός είπε: «Το μυαλό μου δεν πάει πουθενά. Κανένας δεν ήταν άρρωστος, δεν ένιωθε άρρωστος».

 

Όσον αφορά το ποιος μπορεί να ήταν η «πηγή» του ιού ο γαμπρός είπε: «Το μυαλό μου δεν πάει πουθενά. Κανένας δεν ήταν άρρωστος, δεν ένιωθε άρρωστος.»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ