Sold out οι παραστάσεις της Βίκυς Σταυροπούλου στην Επίδαυρο - Η συγκινητική ανάρτηση του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη (Φωτό & Βίντεο)

Όλοι χειροκρότησαν την Βίκυ Σταυροπούλου στην "Λυσιστράτη"

Την παράσταση Λυσιστράτη από το Εθνικό Θέατρο, με πρωταγωνίστρια την Βίκυ Σταυροπούλου, παρακολούθησαν χθες χιλιάδες θεατές στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.

 

 

Στην παράσταση, σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιώπουλου, συμμετέχουν πολλοί πρωταγωνιστές του θεάτρου όπως η Βίκυ Βολιώτη, η Στεφανία Γουλιώτη, ο Νίκος Ψαρράς κ.α

 

 

Η πρώτη κάθοδος της Βίκυς Σταυροπούλου στην Επίδαυρο, σε συνδυασμό με το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, έφερε sold out στο αρχαίο θέατρο Επιδαύρου και μάλιστα στην εποχή του κορωνοϊού.

 

 

Γεγονός που γέμισε χαρά τη Βίκυ Σταυροπούλου η οποία έκανε την εξής ανάρτηση στο Instagram της.

 

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, με αφορμή την παράσταση Λυσιστράτη θέλησε να γράψει ένα πολύ τρυφερό κείμενο για τη Βίκυ και το μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram.

 

 

«Η συγκίνηση μου χτες βράδυ πολύ μεγάλη. Είδα την γενική δοκιμή της ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗΣ στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.

 

 

Μια μαγική παράσταση, μια παράσταση με πολύ γέλιο και βαθειά συγκίνηση ,μια παράσταση που πατάει στην γή και την ίδια στιγμή ίπταται! Μια ποιητική παράσταση! Ο Οδ.Παπασπηλιοπουλος έκανε πάλι το θαύμα του!

 

 

Οι ηθοποιοί υπέροχοι όλοι ενταγμένοι σ αυτό το παιχνίδι με ενθουσιασμό και πάθος. Και Λυσιστράτη η Βίκυ μου... που δίνει την ψυχή της όλη, κι απογειώνεται», ήταν τα λογια του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στο post.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ