Το νέο σκάφος Wajer αξίας 2 εκ. ευρώ που αγόρασαν ο βασιλιάς & η βασίλισσα της Ολλανδίας -16 μέτρα, αρχίζει ταξιδάκια από το Πόρτο Χέλι (Φωτό)

Ένα υπέροχο ταξίδι στα καταγάλανα νερά της Ελλάδας…

Ο βασιλιάς Βίλεμ-Αλεξάντερ και η βασίλισσα Μαξίμα, αγαπούν την Ελλάδα και κάθε χρόνο προσπαθούν να πραγματοποιούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στα καταγάλανα νερά της χώρας μας.

 

 

 

 

 

 

Οι βασιλείς της Ολλανδίας ξεκινούν τις διακοπές τους λανσάροντας στα νερά της Μεσογείου το νέο superyacht τους, αξίας 2 εκατ. ευρώ.

 

 

 

 

 

 

Η είδηση δημοσιεύτηκε από τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, που ανέφεραν ότι «ο βασιλιάς Βίλεμ – Αλεξάντερ απέκτησε το σκάφος Wajer 55 από το ναυπηγείο Wajer 38, που ήταν πολύ μικρότερο».

Η βασιλική οικογένεια μάλιστα ετοιμάζεται να περιηγηθεί με το νέο της απόκτημα στις ελληνικές ακτές, όπως κάνει τα τελευταία καλοκαίρια.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, από το 2016 έχουν ναυπηγηθεί μόνο πενήντα πλοία αυτού του μοντέλου, που έχει 16 μέτρα μήκος και έχει ψηφιστεί ως το μικρότερο superyacht του κόσμου.

Ο βελτιωμένος σχεδιασμός του περιλαμβάνει αυτόματη πτυσσόμενη οροφή, μηχανισμό καθαρισμού καμπίνας, μία κύρια σουίτα, δύο καμπίνες ακόμα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο και ευρύχωρο κατάστρωμα, ενώ στο εσωτερικό κυριαρχεί το πορτοκαλί χρώμα, που αγαπά πολύ η οικογένεια.

Οι φωτογραφίες έχουν βρίσκονται στη δημοσιότητα από τον κατασκευαστή του σκάφους…

 

Με άλλα λόγια, είναι ο τέλειος χώρος για να απολαύσουν τις διακοπές τους με πολυτέλεια ο βασιλιάς Βίλεμ – Αλεξάντερ, η βασίλισσα μαξίμα και οι κόρες τους, Αμαλία, Αλεξία και Αριάνδη.

 

 

 

 

 

 

 

Ο πρώτος τους καλοκαιρινός προορισμός ενδέχεται να είναι το Πόρτο Χέλι, όπου οι βασιλείς της Ολλανδίας διατηρούν εξοχικό από το 2012, δίπλα στην ελληνική βασιλική οικογένεια.

 

 

 

 

Η Μαξίμα Ζορεγκιέτα, ένα πρώην στέλεχος επενδυτικής τράπεζας από την Αργεντινή, γνωρίστηκε με τον πρίγκιπα διάδοχο Βίλεμ-Αλεξάντερ της Ολλανδίας τον Απρίλιο 1999 στη Σεβίλλη της Ισπανίας στη διάρκεια της Εαρινής Γιορτής στην πόλη.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? Queen Máxima ? #queenmaxima #koninginmaxima #koningin #queen #nederland #netherlands #maxima ?: @koninklijkhuis / Erwin Olaf

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Queen Máxima (@queen.maxima) στις

 

 

 

Ο πατέρας της είχε υπηρετήσει ως υπουργός Γεωργίας της Αργεντινής στη διάρκεια του βίαιου καθεστώτος του στρατηγού Χόρχε Ραφαέλ Βιδέλα.

 

 

 

 

 

 

Παντρεύτηκαν στις 2 Φεβρουαρίου 2002 και έγιναν βασιλιάς και βασίλισσα της Ολλανδίας το 2013 όταν παραιτήθηκε από το δικαίωμά της η μητέρα του Βίλεμ-Αλεξάντερ, η βασίλισσα Βεατρίκη.

 

 

 

 

 

 

Η Μαξίμα έγινε η πρώτη βασιλική σύζυγος της Ολλανδίας από το 1890.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ