Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος της Θεοδοσίας - Δείτε τις καταιγιστικές εξελίξεις του 2ου κύκλου

Ανατροπές στη δημοφιλή σειρά...

Το τέλος της πρώτης σεζόν της σειράς «Άγριες μέλισσες» μας άφησε με τη Θε­οδοσία να βρίσκει το ημερολόγιο και τα σκίτσα που είχε κάνει ο Γιάννος και που αφορούσαν τη νύχτα της δολοφονίας του Σέργιου, όπου μετα­ξύ άλλων έγραφε πως οι τρεις αδελφές Σταμίρη ήταν εκείνες που σκότωσαν τον ξάδελφο του και ότι ο ίδιος θα έπαιρνε το έγκλημα πάνω του αν ποτέ τις ανακάλυπταν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δύσκολα θα αποδειχθούν τα πράγματα για την Δρόσω. Έρχονται συγκλονιστικά επεισόδια #agriesmelisses ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #?????????????? ? (@agriesmelissesant1) στις

Οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον νέο κύκλο της σειράς είναι πραγματικά συγκλονιστικές…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ποια είναι η γνώμη σας για τον Σταμάτη; #agriesmelisses #ant1tv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #?????????????? ? (@agriesmelissesant1) στις

Οι πληροφορίες αφορούν τη Θεοδοσία, η οποία ξέρουμε πως δεν θα συμμετέχει στη δεύτερη σεζόν της σειράς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πως θα αντιδρούσατε στην θέση της Ασημίνας; #agriesmelisses ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #?????????????? ? (@agriesmelissesant1) στις

Μέχρι στιγμής ξέραμε ότι η Θεοδοσία θα "καρφώσει" στον ενωμοτάρχη την Ελένη για τον φόνο του Σέργιου, αφού η ίδια ανακάλυψε τα γράμματα του Γιάννου, όπου αναφέρεται ξεκάθαρα η ενοχή των αδελφών Σταμίρη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ο Νέστορας αποκάλυψε: «Είναι πολύ συναρπαστική σειρά! Έγινε αυτή η διακοπή, ευτυχώς συνεχίζεται, κάναμε εξετάσεις όλοι, βγήκαμε όλοι αρνητικοί και ξεκινήσαμε γυρίσματα. Θα βγει η αλήθεια για τον Θωμά, όλα θα βγουν. Είναι μια σχέση συνταρακτική αυτή, διότι εγώ τον βλέπω σαν γιο μου και αυτός με βλέπει σαν πατέρα και αυτό που συμβαίνει είναι συγκλονιστικό. Αυτή η σχέση θα έχει πολύ… ψωμί, δύσκολες καταστάσεις». Και υπογράμμισε: «Θα το μάθω ότι ο Κυπραίος σκότωσε το γιο μου, πάρα πολύ σκληρό. Απ’ ότι διαβάζω θα έχει και διάρκεια αυτό, από τη στιγμή που του μπαίνουν οι υποψίες μέχρι να το διαπιστώσει, να το διασταυρώσει, να είναι σίγουρος έχει μια διάρκεια αυτό…»! Πηγή: @gossiptv #agriesmelisses ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #?????????????? ? (@agriesmelissesant1) στις

Το νέο spoiler προέρχεται από το τηλεοπτικό περιοδικό Tv24 και σύμφωνα με αυτό η Θεοδοσία θα σκοτωθεί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SPOILER για όλεθρο στο Διαφάνι! Καταστροφή όλης της σοδιάς #agriesmelisses

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #?????????????? ? (@agriesmelissesant1) στις

Συγκεκριμένα, όταν η Ελένη κατηγορηθεί για τον φόνο του Σέργιου, θα βρεθεί στο δικαστήριο, το οποίο θα αποφασίσει την ενοχή της και την επιβολή ποινής φυλάκισης, αλλά όχι την εκτέλεσή της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ- Γ.ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ. «ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ 5 ΜΕ 15 ΜΑΪ́ΟΥ»? ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ #agriesmelisses

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #?????????????? ? (@agriesmelissesant1) στις

Η οικογένειά της θα ανακουφιστεί, αλλά οι Σεβαστοί θα εναντιωθούν στην απόφαση του δικαστηρίου, αφού θα θέλουν η Λενιώ να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα και να πεθάνει, όπως πέθανε ο γιος τους ο Σέργιος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στο Διαφάνι φτάνει ένας νεα­ρός υφασματέμπορας, ο οποίος δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τη Δρόσω. Αυτό το ενδιαφέρον, μάλιστα, πέφτει στην αντίληψη και της Ρίζως και της προκαλεί , έκπληξη. Μπορεί να βρεθεί τελικά λύση στο αδιέξοδο της Δρόσως ή τα προβλή­ματα μόλις τώρα ξεκινούν; Ο Ιορδάνης, υφασματέμπορος από τη Ροδιά, γνωστός στο χωριό, καθώς κάνει δουλειές τόσο με τη Ρίζω όσο και με την Ουρανία, ερωτεύεται παρά­φορα τη Δρόσω! Δεν γνωρίζει για την εγκυμοσύνη της και ξεκινά να την πολιορκεί με κάθε δυνατό τρόπο. Η κοπέλα δεν μένει αδιάφορη στο φλερτ του... Άλλωστε, έχει γνωρίσει δύο φορές την απόρριψη. Μία από τον Παύλο, τον τραγουδιστή του μπουλουκιού που πέρασε'από το χωριό τους, και άλλη μια από τον Νικηφόρο, που κάθε φορά που τη συναντά την κοιτάζει με απέ­χθεια. Έτσι, η τρυφερότητα και το ενδιαφέρον του Ιορδάνη την αγγίζουν... Αισθάνεται μετά από καιρό υπέροχα δίπλα σε κάποιον που δεν τη θεωρεί «πρόβλημα»... Βλέπει επιτέλους μια ακτίνα φωτός να ξεπροβάλλει, εκεί όπου υπήρχε μόνο μαύρο σκοτάδι, και αποφασίζει να ακυρώσει τη συμφωνία της με την Ασημίνα και τη Μυρσίνη και να δώσει μια ευκαιρία στον εαυτό της να ευτυ­χήσει! Κι αυτό γιατί ο Ιορδάνης δεν θα κάνει πίσω όταν θα μάθει την αλήθεια! Αυτή είναι η υπέρ­τατη απόδειξη της αγάπης του! Ο νεαρός ερωτευμένος άντρας δεν θα διστάσει να αναλάβει το παιδί της και να το μεγαλώσει μαζί της, σαν αληθινός πατέρας του... Η κοπέλα πλέει σε πελάγη ευτυχίας με αυτήν την τροπή που της επιτρέπει να κρατήσει το παιδί της αλλά και να ζήσει μια κανονική, όμορφη ζωή δίπλα σε κάποιον που αγαπά. Μόνο που υπάρχει ένα αγκάθι σε αυτή την προοπτική. Ο άνθρωπος που θέλει να περάσει τη ζωή του μαζί της και κάνει τη θυσία για εκείνη, δεν γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού...#agriesmelisses

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #?????????????? ? (@agriesmelissesant1) στις

Μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου θα επικρατήσει πανικός και εκείνη τη στιγμή θα εισβάλει ένας άντρας με όπλο, ο οποίος θα σημαδεύσει την Ελένη (θα είναι βαλτός από τους Σεβαστούς ο άντρας αυτός;).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ