Story of the day: Συγκίνηση για τις αδελφές Nolan που διαγνώστηκαν ταυτόχρονα με καρκίνο- Το 2013 έχασαν την τρίτη αδελφή τους από την επάρατη νόσο (φωτό - βίντεο)

Δύσκολη "μάχη" για τις αδελφές Nolan...

Ως "διπλό εφιάλτη" χαρακτήρισε η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια Linda Nolan, το γεγονός ότι τόσο η ίδια όσο και η αδελφή της διαγνώστηκαν με καρκίνο και μάλιστα εν μέσω καραντίνας για τον κορωνοϊό. 

Όπως αποκάλυψε η 61χρονη καλλιτέχνιδα, στην πρώτη της συνέντευξη μετά την δημοσιοποίηση της ασθένειάς της, στην εκπομπή "Good Morning Britain" - έμαθε πως δίνει "μάχη" με τον καρκίνο, μόλις μισή ώρα αφοτού διαγνώστηκε και η αδελφή της, Anne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Charity (@dancharityphotography) on

 

Οι "Nolan Sisters" υπήρξαν διάσημο pop συγκρότημα στα 70s που γνώρισε μεγάλη επιτυχία και μάλιστα λίγο καιρό πριν τη διάγνωση η Linda και η Anne Nolan γύρισαν το τηλεοπτικό show "The Nolans Go Cruising".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Nolan Fans (@lindanolanfans) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1979 ❤️

A post shared by The Nolan Sisters (@thenolansisters_fans) on

 

Πρόκειται για την τρίτη φορά που η Linda Nolan έρχεται αντιμέτωπη με τον καρκίνο: το 2006 είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού, ενώ 11 χρόνια αργότερα, το 2017, νόσησε από καρκίνο στα οστά.

 

 

Όπως ανέφερε η ίδια χαρακτηριστικά, κάθε τρεις μήνες έκανε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί ότι όλα πάνε καλά, μετά τη νέα της "μάχη" με τον καρκίνο πριν από τρία χρόνια.

Τον περασμένο Μάιο, εν μέσω lockdown, η 69χρονη αδελφή της, Anne, ανακάλυψε έναν όγκο στο στήθος της και ο γιατρός της επιβεβαίωσε πως πρόκειται για καρκίνο και θα πρέπει να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία.

Μόλις μισή ώρα μετά κάλεσαν και την ίδια από το γραφείο του ογκολόγου της και την ενημέρωσαν πως βρήκαν κάτι στο συκώτι της και θα πρέπει να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Nolan Fans (@lindanolanfans) on

 

«Για τρείς ημέρες δεν το είπα σε κανέναν... Δεν μπορούσα να πω πως επέστρεψε ο καρκίνος, βλέπετε είναι η τρίτη φορά...» εξομολογήθηκε.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Wootton (@danwootton) on

 

«Κατά τη διάρκεια του lockdown ήταν ένας διπλός εφιάλτης» τόνισε η ίδια, συμπληρώνοντας πως ήταν δύσκολο σε ψυχολογικό επίπεδο να μην μπορούν να είναι κοντά με την οικογένειά τους.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Nolan Fans (@lindanolanfans) on

 

Η Linda και η Anne Nolan έχασαν την τρίτη αδελφή τους, Bernie, σε ηλικία μόλις 52 ετών, το 2013, από την επάρατη νόσο και έτσι το γεγονός ότι τους έπεφταν τα μαλλιά ήταν ιδιαίτερα τραυματικό και για τις δύο, όπως είπε η 61χρονη τραγουδίστρια, καθώς τους ξύπνησε άσχημες μνήμες.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by It Happened To Me (@ithappened_tome) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Candid Publicity (@candidpublicity) on

 

Οι διάσημες τραγουδίστριες ξύρισαν τα κεφάλια τους και πόζαραν με πλατύ χαμόγελο για την φωτογράφισή τους στην εφημερίδα "Sun" όπου αποκάλυψαν ότι πάσχουν από καρκίνο, δείχνοντας πως δίνουν τη δύσκολη αυτή "μάχη" με γενναιότητα και θετική ενέργεια. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ