Προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να βρούμε το ρεπορτάζ πίσω από τον λιθοβολισμό αυτής της γυναίκας (;) στην Ν.Αφρική - Έχει πέσει... μαύρο!

Μετά τις δικαιολογημένες αντιδράσεις φίλων και επισκεπτών του Eirinika.gr για ποιον λόγο δεν συνοδεύεται από πλήρως ρεπορτάζ το ομολογουμένος φρικιαστικό βίντεο με τον δημόσιο λιθοβολισμό και άγριο ξυλοδραρμό μιας γυναίκας στην Ν. Αφρική προβήκαμε σε ενδελεχή έρευνα σε όλο το διαδίκτυο για να μάθουμε για πιο λόγο αυτή η γυναίκα κακοποιήθηκε τόσο βάναυσα.

Μετά τις δικαιολογημένες αντιδράσεις φίλων και επισκεπτών του Eirinika.gr για ποιον λόγο δεν συνοδεύεται από πλήρες ρεπορτάζ το ομολογουμένως φρικιαστικό βίντεο με τον δημόσιο λιθοβολισμό και άγριο ξυλοδαρμό μιας γυναίκας στην Ν. Αφρική προβήκαμε σε ενδελεχή έρευνα σε όλο το διαδίκτυο για να μάθουμε για πιο λόγο αυτή η γυναίκα κακοποιήθηκε τόσο βάναυσα.



Δυστυχώς, πουθενά το βίντεο δεν συνοδεύεται από ρεπορτάζ - Πουθενά δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία πλην του τίτλου. Το βίντεο ανέβηκε πριν από ένα μήνα περίπου στις 25 Οκτωβρίου του 2013 μόνο με αυτόν τον τίτλο. Προφανώς για λόγους προστασίας της καλής... φήμης της Ν. Αφρικής έχουν αποσυρθεί τα στοιχεία αυτής της γυναίκας και οτιδήποτε θα μπορούσε να μας οδηγήσει στην αλήθεια.



Το μόνο που βρήκαμε να συνδέεται κατά πάσα πιθανότητα με την υπόθεση αυτή είναι αυτό το λινκ από το henrileriche.com με ημερομηνία 3 Ιουνίου 2013 και το οποίο αναφέρεται στις ξενοφοβικές επιθέσεις που είναι πολύ συνηθισμένες στην Ν. Αφρική. Σύμφωνα με αυτήν την πηγή πρόκειται για Σομαλό άνδρα και όχι για γυναίκα. Λυπούμαστε όποιον ενοχλήσαμε με την σκληρή αλήθεια αυτού του βίντεο. Δύσκολο να βγάλεις άκρη!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ