8 εύκολα tutorial με χτενίσματα για πολυάσχολες γυναίκες – Step by step οι trendy παραλλαγές (Φωτό)

Αν το πρωινό ξύπνημα δεν είναι και το καλύτερο σας, ο χρόνος σας είναι περιορισμένος ή απλά βαριέστε να ασχοληθείτε με τις ώρες με τα μαλλιά σας, μην αγχώνεστε!

Αν το πρωινό ξύπνημα δεν είναι και το καλύτερο σας, ο χρόνος σας είναι περιορισμένος ή απλά βαριέστε να ασχοληθείτε με τις ώρες με τα μαλλιά σας, μην αγχώνεστε! Υπάρχουν χτενίσματα που είναι πολύ εντυπωσιακά και πρωτότυπα και δεν χρειάζονται καθόλου χρόνο για να δημιουργηθούν.

 

Γνωρίζοντας λοιπόν κάποια απλά βήματα για την δημιουργία τους μπορείτε να κάνετε την εμφάνιση σας άκρως εκθαμβωτική.

Από την στριφογυριστή αλογοουρά, στον χαμηλό στριφογυριστό πλάγιο κότσο και από την πλεξούδα ψαροκόκκαλο μέχρι το boho half up, δείτε λοιπόν μια σειρά από εύκολα tutorial με χτενίσματα για πολυάσχολες γυναίκες. Μην χάνετε άλλο στην προετοιμασία των μαλλιών σας. Βέβαια μην ξεχνάτε πως είστε γυναίκα και πως η εμφάνιση σας θα πρέπει να είναι εντυπωσιακή κάθε ώρα και στιγμή.

1. Καθημερινή στριφογυριστή αλογοουρά

8 εύκολα tutorial με χτενίσματα για πολυάσχολες γυναίκες (2)

Πιάστε δυο μικρές τούφες μαλλιών από το μπροστινό μέρος, στριφογυρίστε τις και πιάστε τις σ’ ένα χαλαρό half up. Στη συνέχεια, χαλαρώστε λίγο με τα δάχτυλά σας το στριφογύρισμα έτσι ώστε να αποκτήσει όγκο. Πιάστε μια χαμηλή, χαλαρή αλογοουρά και καλύψτε το λαστιχάκι με μια τούφα μαλλιών. Αυτό είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά και εύκολα tutorial με χτενίσματα για πολυάσχολες γυναίκες.

2. Χαλαρή topsy αλογοουρά πλεξούδα ψαροκόκαλο

8 εύκολα tutorial με χτενίσματα για πολυάσχολες γυναίκες (3)

Αρχικά πιάστε ένα χαμηλό και χαλαρό half up. Ασφαλίστε το με ένα λαστιχάκι και στριφογυρίστε το προς τα μέσα για να κάνετε ένα δίπλωμα. Πιο συγκεκριμένα, ανοίξτε με το δάχτυλο σας τα μαλλιά πάνω από το λάστιχο και περάστε από μέσα την αλογοουρά. Κάντε το ίδιο βήμα με δυο ακόμη τούφες από τα μπροστινά μαλλιά σας και συνεχίστε την δημιουργία της χαλαρής topsy αλογοουράς κάνοντας μια κανονική πλεξούδα ψαροκόκαλο.

3. Το τρικ με το κοκαλάκι κλιπ

8 εύκολα tutorial με χτενίσματα για πολυάσχολες γυναίκες (4)

Αυτό είναι το πιο γρήγορο από τα εύκολα tutorial με χτενίσματα για πολυάσχολες γυναίκες. Με μια απλή κίνηση μπορείτε να μετατρέψετε την απλή χαμηλή αλογοουρά σας σε κάτι εντυπωσιακό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε ένα κοκαλάκι κλιπ και να το τοποθετήσετε πάνω στο λαστιχάκι της αλογοουράς σας, έτσι ώστε να το κρύψετε.

4. Boho half up κορώνα με πλεξούδα

8 εύκολα tutorial με χτενίσματα για πολυάσχολες γυναίκες (5)

Αφού κάνετε μόνο τα πάνω μαλλιά σας ανάλαφρες μπούκλες με το ψαλίδι, πιάστε τα στριφογυρίζοντας τα με ένα κοκαλάκι στο πάνω μέρος του κεφαλιού σας. Στη συνέχεια δημιουργήστε δυο πολύ μικρά πλεξουδάκια δεξιά και αριστερά από το πρόσωπο σας. με την βοήθεια μια βούρτσας κρεπαρίσματος ή μιας οδοντόβουρτσας κάντε τα πλεξουδάκια σας να δείχνουν πιο ατημέλητα. Έπειτα αφήστε κάτω τα μαλλιά που έχετε πιάσει με το κοκαλάκια και δέστε τα δυο πλεξουδάκια μεταξύ τους, σχηματίζοντας ένα υπέροχο boho χτένισμα half up. Στερεώστε το πιάσιμο με ένα τσιμπιδάκι και αν θέλετε κάντε άλλα δυο πλεξουδάκια, τα οποία στη συνέχεια θα ξαναδέσετε μεταξύ τους στο half up σας. Ψεκάστε λίγη λακ και είστε έτοιμη.

5. Half up σε σχήμα καρδιάς με πλεξούδα καταρράκτη

8 εύκολα tutorial με χτενίσματα για πολυάσχολες γυναίκες (6)

Ξεκινήστε να δημιουργείτε μια πλεξούδα καταρράκτη η οποία να παίρνει την μορφή μισής καρδιάς από την μια πλευρά και ασφαλίστε τη με ένα λαστιχάκι. Στη συνέχεια κάντε το ίδιο και από την άλλη μεριά. Μόλις σχηματίσετε την καρδιά, ασφαλίστε την με ένα λαστιχάκι και είστε έτοιμη. Αυτό είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά και εύκολα tutorial με χτενίσματα που μπορείτε να δοκιμάσετε.

6. Στριφογυριστή αλογοουρά

8 εύκολα tutorial με χτενίσματα για πολυάσχολες γυναίκες (7)

Ξεκινήστε πιάνοντας το πάνω μέρος των μαλλιών σας ψηλά με ένα κοκαλάκι. Στη συνέχεια χωρίστε σε δυο μέρη τα μαλλιά που έχουν μείνει κάτω, φέρνοντας το ένα μέρος δεξιά και το άλλο αριστερά. Κρεπάρετε το πάνω κομμάτι των μαλλιών σας και ψεκάστε λίγη λακ. Έπειτα χωρίστε το σε δυο μέρη και σταυρώστε τα, στερεώνοντας κάθε ένα με ένα τσιμπιδάκι. Πιάστε τώρα τα δυο μέρη που έχουν σχηματιστεί, ένα στα δεξιά και ένα στα αριστερά και στριφογυρίστε τα. Αφήστε κάτω το δεξί μέρος, περάστε το αριστερό μέσα από την κοτσίδα σας και στερεώστε το με ένα τσιμπιδάκι. Ψεκάστε λίγη λακ και η στριφογυριστή αλογοουρά σας είναι έτοιμη. Ακούγεται περίπλοκο, αλλά είναι ένα ακόμα από τα εύκολα tutorial με χτενίσματα που θα σας βοηθήσουν στην καθημερινότητα σας.

7. Εύκολος πλαϊνός στριφογυριστός κότσος

8 εύκολα tutorial με χτενίσματα για πολυάσχολες γυναίκες (8)

Αρχικά ξεχωρίστε την φράντζα σας και πιάστε την με ένα κοκαλάκι. Στη συνέχεια πιάστε τα μαλλιά σας σε μια χαμηλή αλογοουρά, στριφογυρίστε τα και δημιουργήστε έναν χαμηλό πλαϊνό κότσο, στερεώνοντας τον με τσιμπιδάκια. Έπειτα, στριφογυρίστε την φράντζα σας, γυρίστε την γύρω από τον κότσο και πιάστε την με τσιμπιδάκια. Έτσι απλά έχετε έναν υπέροχο κότσο, αναφέρει το beautetinkyriaki.

8. Ανέμελη αλογοουρά

8 εύκολα tutorial με χτενίσματα για πολυάσχολες γυναίκες (9)

8 εύκολα tutorial με χτενίσματα για πολυάσχολες γυναίκες (10)

8 εύκολα tutorial με χτενίσματα για πολυάσχολες γυναίκες (11)

8 εύκολα tutorial με χτενίσματα για πολυάσχολες γυναίκες (12)

8 εύκολα tutorial με χτενίσματα για πολυάσχολες γυναίκες (13)

Ξεκινήστε δημιουργώντας ανάλαφρες μπούκλες ή beachy waves. Στη συνέχεια πιάστε την φράντζα σας στο πάνω μέρος του κεφαλιού και με τα υπόλοιπα μαλλιά σας πιάστε μια ψηλή αλογοουρά. Μετά κρεπάρετε την φράντζα σας, ψεκάστε λίγη λακ και στερεώστε την στην αλογοουρά σας με τσιμπιδάκια, αφήνοντας την ανέμελη και με όγκο στο πάνω μέρος.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ