Έκρηξη Λίβανος: Η στιγμή που ο Λιβανέζος πατέρας αρπάζει το παιδί του μέσα στο σαλόνι – Τρέχει να τον σώσει σαν τρελός (Φωτό & Βίντεο)

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο...

Οι δύο γιγαντιαίες εκρήξεις χθες το απόγευμα στο λιμάνι της Βηρυτού, που προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές σε ολόκληρες συνοικίες της πρωτεύουσας του Λιβάνου, στοίχισαν τη ζωή σε πάνω από εκατό ανθρώπους και τραυμάτισαν άλλους 4.000 και πλέον, ανακοίνωσε ο λιβανέζικος Ερυθρός Σταυρός.

 

 

Εκείνο που πραγματικά μοιάζει οδυνηρό είναι η επόμενη ημέρα, ενώ η τραγωδία αποτυπώνεται στις φωνές των κατοίκων που απεγνωσμένα προσπαθούν να σωθούν.

 

 

Συγκινητική είναι η στιγμή που πατέρας προσπαθεί να προστατεύσει τον γιο του.

 

 

Ο άνδρας έχει στην αγκαλιά του το παιδί, την ώρα που σείεται το σπίτι. Ο πατέρας μπαίνει μαζί με τον γιο του κάτω από ένα έπιπλο για να προστατευτούν.

 

 

Τη στιγμή της έκρηξης πολλά κτίρια υπέστησαν ζημιές, ενώ σωστικά συνεργεία συνεχίζουν σήμερα να αναζητούν επιζώντες σε μια "θάλασσα" από συντρίμμια.

 

 

 

Δείτε επίσης: Συγκινητικές εικόνες από την τραγωδία του Λιβάνου: Οικιακή βοηθός αρπάζει & σώζει μικρό κοριτσάκι την ώρα της έκρηξης (Φωτό & Βίντεο)

 

Τα νοσοκομεία της πόλης απευθύνουν εκκλήσεις για αίμα, το οποίο έχουν άμεση ανάγκη οι τραυματίες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ