Ορκωμοσία νέων μελών της Κυβέρνησης: Το ολόλευκο σικάτο κοστούμι της Ζωής Ράπτη & οι μαύρες μάσκες (φωτό)

Όλα όσα έγιναν στην τελετή της Ορκωμοσίας...

Πριν από λίγη ώρα, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των νέων μελών της Κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου. 

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι φορούσαν μαύρες μάσκες, εκτός από την κ. Σακελλαροπούλου που φόρεσε λευκή μάσκα.

Τα νέα μέλη της Κυβέρνησης είναι ο Παναγιώτης Τσακλόγλου, ο οποίος τοποθετήθηκε στη θέση του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιου για τα θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης, η Ζωή Ράπτη, Υφυπουργός Υγείας πλέον, αρμόδια για τα θέματα Ψυχικής Υγείας.

Ο Νικόλαος Ταγαράς

Καθώς και ο Νικόλαος Ταγαράς, ο οποίος είναι ο νέος Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Περιβάλλοντος.

Επίσης, αναβαθμίστηκαν ο Υφυπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, σε Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για τη Δημοσιονομική Πολιτική, καθώς και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, σε Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις Συμπράξεις του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα.

Ο Θεόδωρος Σκυλακάκης 

Ο Νίκος Παπαθανάσης

(Photo: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Τα βλέμματα έκλεψε το λευκό κοστούμι της νέας Υφυπουργού Ζωής Ράπτη, η οποία συνδύασε το κομψό ταγιέρ της με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες. 

Η κ. Ράπτη έφτασε χαμογελαστή στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως επέλεξε να φορέσει το ίδιο σύνολο που φορούσε και πέρυσι τον Ιούλιο κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας της στη Βουλή.

(Photo: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Η Ζωή Ράπτη κατά την Ορκωμοσία της στη Βουλή τον Ιούλιο του 2019: 

(Photo: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

(Photo: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Το "παρών" στην τελετή έδωσε και ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ όλοι οι νέοι Υφυπουργοί και Αναπληρωτές Υπουργοί ορκίστηκαν με θρησκευτικό όρκο, εκτός από τον Πάνο Τσακλόγλου, ο οποίος επέλεξε να ορκιστεί με πολιτικό όρκο στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ