Στη Χάλκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης & η σύζυγός του - Με μάσκες το πρωθυπουργικό ζεύγος, η casual chic εμφάνιση της Μαρέβας (φωτό - βίντεο)

Μήνυμα για τον κορωνοϊό απέστειλε από τη Χάλκη ο Πρωθυπουργός...

Στη Χάλκη βρέθηκε σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Μαρέβα.

Το πρωθυπουργικό ζεύγος παρέστη στην ονοματοδοσία του νέου Νέου Περιφερειακού Πολυδύναμου Ιατρείου της Χάλκης, το οποίο πήρε το όνομα του εκλιπόντος Δημήτρη Κρεμαστινού.

Ο Πρωθυπουργός κατά τον χαιρετισμό του, φέρνοντας ως παράδειγμα αυτό του εκλιπόντα γιατρού και πολιτικού, τόνισε πως αποτελεί κεντρική κυβερνητική προτεραιότητα η πρόσβαση κάθε πολίτη σε υπηρεσίες Υγείας και κυρίως όλων όσοι διαβιούν σε μικρά νησιά να μπορούν να έχουν πρόσβαση στην πρωτοβάθμια φροντίδα.

Έστειλε, δε και το μήνυμά του για τον κορωνοϊό, αναφερόμενος στον εκλιπόντα «Ο Δημήτρης έφυγε νωρίς, ένα από τα θύματα του κορωνοϊού, νικήθηκε από την αρρώστια αυτή, αλλά πιστεύω ότι αν ήταν μαζί μας σήμερα, θα μας συμβούλευε να κάνουμε ακριβώς αυτό το οποίο κάνουμε όλοι μας: Να φροντίζουμε την ατομική μας προστασία, να αναλαμβάνουμε οι ίδιοι την ευθύνη να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών, να φοράμε τη μάσκα μας και σε εξωτερικούς χώρους, όποτε δεν μπορούμε να κρατήσουμε τις απαραίτητες αποστάσεις και είμαι σίγουρος ότι αυτές οι συμβουλές του θα εισακουστούν...».

Τόσο ο Κυριάκος, όσο και η Μαρέβα Μητσοτάκη δεν αποχωρίστηκαν τη μάσκα προστασίας καθ' όλη τη διάρκεια της επίσκεψης.

Η κ. Μητσοτάκη επέλεξε ένα casual chic σύνολο με σκούρο παντελόνι, λευκό τοπ και μπεζ σακάκι για να συνοδεύσει τον Πρωθυπουργο στη Χάλκη, ενώ φόρεσε και ένα κολιέ με πέρλες.

(Photo: EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ