Σπύρος Σούλης: Τα 5 μεγαλύτερα λάθη που κάνετε όταν στρώνετε το κρεβάτι σας (Φωτό & Βίντεο)

Mάθετε να στρώνετε το κρεβάτι σας όπως το κάνουν στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου

Το πρωινό στρώσιμο του κρεβατιού αποτελεί για τους περισσότερους αγγαρεία. Δείτε πως θα το κάνετε πιο εύκολα και σωστά με τα παρακάτω κόλπα των ξενοδοχείων.

Αυτή η συνήθεια πρέπει να μπει στην καθημερινότητά σας για να ξεκινάτε ακόμα πιο όμορφα την ημέρα σας και να φαίνεται η κρεβατοκάμαρά σας καθαρή και τακτοποιημένη με μία κίνηση. Εμείς σας δίνουμε μερικές συμβουλές για ένα τέλεια στρωμένο κρεβάτι.

 

Στρώνετε από τη λάθος μεριά το σεντόνι σας Συνηθίζετε να στρώνετε το κρεβάτι σας όπως να 'ναι με το σεντόνι που σκεπάζεστε από οποιαδήποτε μεριά. Για να είναι σωστά στρωμένο θα πρέπει να το κάνετε με το σχέδιο του σεντονιού σας να κοιτάει προς τα κάτω. Έτσι όταν θα διπλώνετε στο τέλος το πάνω μέρος, θα πρέπει να φαίνεται το σχέδιο.

 

Δεν το στρώνετε όπως κάνουν στα ξενοδοχεία Μπορεί να λέτε «δε βαριέσαι, θα το στρώσω αύριο», αλλά το αύριο έρχεται κάθε μέρα και εσείς ακόμα να δοκιμάσετε να στρώσετε το κρεβάτι σας όπως θα θέλατε. Ο τρόπος είναι πολύ απλός και είναι αυτός που ακολουθούν και στα περισσότερα πολυτελή ξενοδοχεία όλου του κόσμου. Δείτε το παρακάτω βιντεάκι και δοκιμάστε τον και εσείς.

 

 

Δεν σιδερώνετε τα σεντόνια σας Μπορεί να σας δυσκολεύει το σιδέρωμα των σεντονιών λόγω του ότι είναι πολύ μεγάλα αλλά αν το κάνετε θα δείχνουν πολύ διαφορετικά ενώ θα είναι και πιο ωραία στην αίσθηση. Υπάρχουν μερικά υφάσματα που δεν θέλουν σιδέρωμα αλλά αν τα σεντόνια σας είναι από βαμβάκι ή λινό τότε ένα γρήγορο σιδερωματάκι το χρειάζονται.

Δεν στρώνετε το κρεβάτι σας κάθε πρωί Μπορεί να το έχετε συνεχώς στο νου σας αλλά όταν έρχεται το πρωί, βιάζεστε τόσο πολύ με τις διάφορες υποχρεώσεις που το αμελείτε. Όταν επιστρέφετε το απόγευμα από τη δουλειά το θυμάστε ξανά και υπόσχεστε για άλλη μία φορά στον εαυτό σας ότι την επόμενη μέρα θα το στρώσετε. Βάλτε αυτή τη συνήθεια στην καθημερινότητά σας και μετά από λίγο καιρό δε θα σας φαίνεται σαν αγγαρεία. Άλλωστε, όλοι λένε πως η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί πράγμα που σημαίνει πως, όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, στρώνοντας το κρεβάτι σας θα έχετε ξεκινήσει την ημέρα σας εκπληρώνοντας έναν μικρό στόχο. Από εκεί μπορείτε να συνεχίσετε και στην εκπλήρωση κι άλλων στόχων.

 

Δεν το έχετε διακοσμήσει καθόλου Αν το μόνο πράγμα που έχει το κρεβάτι σας είναι τα σεντόνια, δύο μαξιλάρια και ένα πάπλωμα τότε ήρθε η ώρα να του δώσετε μία πιο όμορφη εικόνα. Βάλτε του μερικά αξεσουάρ, όπως μερικά διακοσμητικά μαξιλαράκια ή ένα ράνερ και δείτε το να μεταμορφώνεται στο λεπτό, όπως αναφέρει το SpirosSoulis.

Έχοντας ένα τέτοιο κρεβάτι να σας περιμένει κάθε βράδυ στο σπίτι, ο ύπνος θα γίνεται απόλαυση.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ