Μαρέβα Μητσοτάκη: Τη συνεπήρε το φεγγαρόφωτο στη Χάλκη – Η επίσκεψη της στο μαγευτικό Νημποριό (Φωτό & Βίντεο)

Δείτε τη δημοσίευση της…

Στη Χάλκη βρέθηκε αυτές τις μέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την τελετή εγκαινίων του νέου Περιφερειακού Πολυδύναμου Ιατρείου του νησιού και την ονοματοδοσία του ως «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Θ. ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σήμερα στη γενέτειρα του Δημήτρη Κρεμαστινού, στην όμορφη Χάλκη το περιφερειακό ιατρείο έλαβε το όνομα του. Τιμάμε έναν σπουδαίο ιατρό και πολιτικό που αγαπούσε τον τόπο του και με ανιδιοτέλεια πρόσφερε σε όποιον χρειαζόταν βοήθεια. _ Dimitris Kremastinos an exceptional doctor and politician who left a legacy with his accomplishments in the field of public health!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki) στις

Δείτε επίσης: Στη Χάλκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης & η σύζυγός του - Με μάσκες το πρωθυπουργικό ζεύγος, η casual chic εμφάνιση της Μαρέβας (φωτό - βίντεο)

Ο πρωθυπουργός παρέστη στα εγκαίνια με την σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη στο πλευρό του και έπειτα συναντήθηκε με τον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο στη Χάλκη.

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου ταξιδιού, η σύζυγος του πρωθυπουργού είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί και το όμορφο χωριό του Νημπορίου, όπου βρίσκεται και το παραδοσιακό σπίτι της Χάλκης.

Η ομορφιά της περιοχής, οι σπάνιες εικόνες που μπορεί να αντικρύσει κανείς, αλλά και ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, ήταν αρκετά για να κάνουν την σύζυγο του πρωθυπουργού να ανεβάσει μια φωτογραφία γεμάτη από την ομορφιά της μοναδικής Χάλκης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Όμορφη Χάλκη! #δωδεκάνησα #MustVisit #halki #AegeanSea

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki) στις

«Στο μαγευτικό χωριό Νημποριό βρίσκεται το παραδοσιακό σπίτι της Χάλκης. Το σπίτι είναι ένα κόσμημα για το νησί με σημαντικά εκθέματα από την τοπική πολιτισμική κληρονομιά.

Ευχαριστώ τους κατοίκους για την απλότητα και την ζεστασιά που μας επιφύλασσαν», έγραψε αρχικά και συνέχισε: «Το παραδοσιακό σπίτι της Χάλκης είναι ένα κόσμημα. Πρέπει να επισκεφθείτε το νησί».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ