Η Βίκυ Χατζηβασιλείου «πήρε το πακέτο της» & πήγε στο Open: Η νέα εκπομπή με το υπέρ πετυχημένο concept «Πάμε Πακέτο» (Φωτό)

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού…

Στο δυναμικό του OPEN εντάσσεται η Βίκυ Χατζηβασιλείου όπως ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός.

 

 

Αν και η ανακοίνωση δεν περιγράφει επακριβώς το ύφος της εκπομπής, ούτε δίνει το όνομα αυτής, φαίνεται πως η Βίκυ Χατζηβασιλείου επιστρέφει στο φορμά με το οποίο έγινε ευρέως γνωστή. Από την εποχή που παρουσίαζε το «Έχεις γράμμα» στον ANT1, ως τα χρόνια που η εκπομπή της μετονομάστηκε σε «Πάμε Πακέτο» από τη συχνότητα του Alpha.

 

 

Η ανακοίνωση του Open…

«Η Βίκυ Χατζηβασιλείου εντάσσεται στο δυναμικό του OPEN.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλημέρα αγαπημένοι! ❤ Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξη! Γενικώς... Υπάρχουν 2 τρόποι να συνδέεται κανείς με τα γεγονότα, τις σχέσεις, τις καταστάσεις : Να πάει από την πλευρά της γκρίνιας και της αρνητικής κριτικής ή να πάει από την πλευρά της θετικής εμπειρίας και της χαράς. Επιλέγω συνήθως το δεύτερο τρόπο σύνδεσης. Δεν ξέρω αν το καταφέρνω πάντα αλλά πηγαίνω στις συντεταγμένες της ζωής με την επίγνωση ότι ήρθαμε εδώ να εμπειραθούμε και να αφήσουμε κάτι θετικό. Γι αυτό το λόγο δεν θέλω να πάρω θέση στα όσα μου γράφετε περί άδικης στάσης της κριτικής επιτροπής του @j2us_gr ... Μου αρκεί που η προσπάθειά μου αναγνωρίζεται από σας (εσείς είστε η δύναμή μου!!!!), και από τους συμπαίκτες μου!! (στο τελευταίο live που είπαμε το Θυμό, ήταν όλοι όρθιοι και μας χειροκροτούσαν). Σας ευχαριστώ πολύ που είστε κοντά μου και κοντά στα κορίτσια του Ορφανοτροφείου Μέλισσα της Θεσσαλονίκης. Αυτός είναι και ένας βασικός λόγος που βρίσκομαι στο just the 2 of us. Και όσο μας ψηφίζετε, θα συνεχίσω να βρίσκομαι.... Καλημέρα σας!!❤❤❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EVRIDIKI CHATZIVASILEIOU (@vikyhatzivasiliou) στις

 

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, που εδώ και χρόνια εμπιστεύεται το τηλεοπτικό κοινό για να μοιράζεται τις πιο προσωπικές του στιγμές, έρχεται να ενισχύσει το prime time του OPEN με μια νέα εκπομπή με δυνατές ιστορίες, συναίσθημα και συγκίνηση.

 

 

Το OPEN καλωσορίζει τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και της εύχεται κάθε επιτυχία».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ