Νατάσσα Μποφίλιου… όταν ήμουν μικρή: Σε ηλικία 16 ετών τραγουδά σε σχολική γιορτή – Vintage βίντεο

Δείτε την υπέροχη στιγμή…

Η Νατάσσα Μποφίλιου αποτελεί, αναμφισβήτητα, μία από τις καλύτερες γυναικείες φωνές της γενιάς της και μία από τις σημαντικότερες Ελληνίδες ερμηνεύτριες των τελευταίων χρόνων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η ιερότερη στιγμή σ' ένα live είναι η υπόκλιση. Πάρο, ευχαριστούμε για όλα ? ?@magda_smi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natassa Bofiliou (@natassabofiliouofficial) στις

Η ίδια έχει δοκιμαστεί σε πολλά είδη μουσικής και έχει αποδείξει ότι "το 'χει", ενώ έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες, όπως ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Σωκράτης Μάλαμας κι άλλοι.

Ένα throwback βίντεο από το 1999 ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νατάσα Μποφίλιου.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, σε ηλικία 16 ετών, τραγουδά τον "Ταχυδρόμο" σε σχολική γιορτή και η φωνή της -όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε- είναι «ανατριχιαστική» ακόμα και τότε.

Η Νατάσσα Μποφίλιου μοιράστηκε την ιστορία του συγκεκριμένου βίντεο, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Χθες το βράδυ ο αδερφός μου ο Αντώνης, κοίταζε κάτι παιδικές μας βιντεοκασέτες και βρήκε αυτό το βίντεο...21 χρόνια πριν, λοιπόν, ο Άγγελος κι εγώ, παίζουμε σε μια σχολική γιορτή, τον “Ταχυδρόμο”. Το αγαπημένο μας τραγούδι εκείνες τις μέρες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...σε συνέχεια του προηγούμενου @glowmagazine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natassa Bofiliou (@natassabofiliouofficial) στις

Για την ιστορία...3 καλοκαίρια μετά ο Κώστας Τσίρκας με γνώρισε στον Γεράσιμο Ευαγγελάτο. Ένα απόγευμα στο σπίτι του Μάκη στον Κορυδαλλό, τους τραγούδησα τον «Ταχυδρόμο» και μου χάρισαν την «Ασπιρίνη». Ύστερα, πήραμε στη ζωή τον ίδιο δρόμο και τον τραβήξαμε χέρι χέρι.

Ο Άγγελος από κολλητός μου και συμπαίχτης, έγινε κολλητός μας και σκηνοθέτης στις παραστάσεις μας με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο. Ένας συνοδοιπόρος στο όνειρο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Χθες το βράδυ ο αδερφός μου ο Αντώνης, κοίταζε κάτι παιδικές μας βιντεοκασσέτες και βρήκε αυτό το βίντεο... 21 χρόνια πριν, λοιπόν, ο Άγγελος κι εγώ, παίζουμε σε μια σχολική γιορτή, τον "Ταχυδρόμο". Το αγαπημένο μας τραγούδι εκείνες τις μέρες. Για την ιστορία... 3 καλοκαίρια μετά ο @ktsirkas με γνώρισε στον @jirashimosu. Ένα απόγευμα στο σπίτι του Μάκη στον Κορυδαλλό, τους τραγούδησα τον “Ταχυδρόμο” και μου χάρισαν την “Ασπιρίνη”. Ύστερα, πήραμε στη ζωή τον ίδιο δρόμο και τον τραβήξαμε χέρι χέρι. Ο Άγγελος από κολλητός μου και συμπαίχτης, έγινε κολλητός μας και σκηνοθέτης στις παραστάσεις μας με τον @themiskaramouratidis και τον @jirashimosu. Ένας συνοδοιπόρος στο όνειρο. Μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά από τότε, αλλά ό,τι έχει ουσία έμεινε ίδιο ♡ Οι άνθρωποι, η φιλία, η πίστη στο όνειρο. Πάμε για το επόμενο -21- αδέρφια. Τυχερός αριθμός ♡

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natassa Bofiliou (@natassabofiliouofficial) στις

Μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά από τότε, αλλά ό,τι έχει ουσία έμεινε ίδιο ♡ Οι άνθρωποι, η φιλία, η πίστη στο όνειρο. Πάμε για το επόμενο -21- αδέρφια.Τυχερός αριθμός».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ