Ο Μίνωας Μάτσας ανέβασε ο ίδιος ένα love portrait με την αγαπημένη του Όλγα Κεφαλογιάννη – Οι διακοπές τους στο Ρέθυμνο (Φωτό)

Οι ομορφιές του «δικού της» Ρεθύμνου...

Όλη η Κρήτη είναι ένας ξεχωριστός τόπος… Το ήπιο κλίμα του νησιού και το εναλλασσόμενο τοπίο προσδίδουν στην Κρήτη γοητεία όλες τις εποχές του χρόνου.

 

 

Η Κρήτη είναι ένας φιλόξενος τόπος. Είναι ένα νησί που συνδυάζει τους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής με την παράδοση. Τα χωριά διατηρούν τα έθιμά τους.

 

 

 

Δείτε επίσης: Η Όλγα Κεφαλογιάννη μας ξεναγεί στην πατρίδα της, το Ρέθυμνο: Από το γραφικό λιμάνι ως την Φορτέτζα, το Αρκάδι, την Αρχαία Ελεύθερνα & τα Καψαλιανά (φωτό)

 

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Πρέσβειρα στο Women Political Leaders (WPL), επισκέφτηκε την ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κρήτη και πιο συγκεκριμένα τον τόπο καταγωγής της το Ρέθυμνο.

 

 

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κρήτη και πέρασε ένα υπέροχο βράδυ μαζί με τον σύντροφο της, Μίνωα Μάτσα.

 

 

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει ξέγνοιαστες στιγμές στο ωραίο νησί της Ελλάδος και δε διστάζει να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους.

 

 

Ο Μίνωας Μάτσας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού του Instagram, δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία ποζάρουν και οι δύο αγκαλιά.

 

 

Δείτε επίσης: Η Όλγα Κεφαλογιάννη βρήκε τον παράδεισο της σε ένα χωριό στην Κρήτη – «Το Kapsaliana Village Hotel, το αγαπημένο μου μέρος στο Ρέθυμνο» (Φωτό)

Ο χρόνος στην Κρήτη κυλά ευχάριστα για την Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ