Έρρικα Πρεζεράκου: Οι πρώτες δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο μετά το σοβαρό χειρουργείο – Η συγκίνηση & η έκκληση της για αίμα (Φωτό & Βίντεο)

Δείτε τα συγκινητικά λόγια της…

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ η Έρρικα Πρεζεράκου μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε με σκάφος στην Κύθνο και που είχε ως αποτέλεσμα να ακρωτηριαστούν τρία δάχτυλα του δεξιού της χεριού.

 

 

Δείτε επίσης: Η Έρρικα Πρεζεράκου στο χειρουργείο για να συγκολληθούν τα δάχτυλα του δεξιού χεριού της – Το σοβαρό ατύχημα με το ταχύπλοο στην Κύθνο (Φωτό)

 

Βουρκωμένη ευχαρίστησε όλους όσους την βοήθησαν μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στην Κύθνο. Η πρωταθλήτρια επί κοντώ ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα video μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πήρε η μάνα μου λαχείο. Δεν της έφτανα εγώ. Άλλα έτσι είναι οι άνθρωποι,πλεονέκτες...???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Errica Prezerakou (@errika_prezerakou) στις

 

«Ηλιόλουστα μου πλάσματα. Χθες είχα ένα ατύχημα… Ευχαριστώ πολύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας γιατί κατάφερα να έρθω πάρα πολύ γρήγορα από την Κύθνο. Είχα ένα πεντάωρο χειρουργείο, με τον γιατρό μου, τον κύριο Σπυρίδωνος που πραγματικά έκανε ότι καλύτερο μπορούσε.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κανείς δεν μπορεί να μας στήσει στο τοιχο παρα μονο ο ιδιος μας ο εαυτος., Σας ειπα σημερα ποσο πολύ σας αγαπω ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Errica Prezerakou (@errika_prezerakou) στις

 

Εσείς με έχετε συγκινήσει πάρα πολύ με τα μηνύματά σας, με την υποστήριξή σας πραγματικά νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που σας έχω στη ζωή μου», είπε η Έρρικα Πρεζεράκου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Είστε ολοι οικογενεια μου .. αυτο ειστε... ??❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Errica Prezerakou (@errika_prezerakou) στις

 

Η έκκληση της Ερρικας Πρεζεράκου για αίμα

Ταλαιπωρημένη μετά την πολύωρη εγχείριση αλλά σε καλή ψυχική κατάσταση, η Έρικα Πρεζεράκου μίλησε στο MEGA για το σοβαρό ατύχημα που είχε με ταχύπλοο ανοιχτά της Κύθνου.

 

 

"Πονάω, ναι. Αλλά εντάξει, θα περάσει κι αυτό" ανέφερε η Έρρικα Πρεζεράκου μιλώντας στο MEGA, συμπληρώνοντας: "Έχω, νομίζω, αποφύγει τα χειρότερα, γιατί ήταν πολύ σοβαρό. Έκανα πέντε ώρες χειρουργείο, και τώρα είμαστε στη φάση του να δούμε λίγο, πως θα ανταποκριθεί λίγο το χέρι".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ