Εύβοια πλημμύρες - μωρό 8 μηνών: Έσπασε το τζάμι του σπιτιού, μπήκαν τα νερά, η πόρτα άνοιξε τους παρέσυρε - Άνθρωποι σκαρφαλωμένοι στα δέντρα (Φωτό & Βίντεο)

"Αυτό το πράγμα τριάντα χρόνια που ζω δε το έχω ξαναζήσει..."

Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις πλημμύρες στην Εύβοια, ενώ άλλος ένας αγνοείται.

Μεταξύ των θυμάτων είναι ένα βρέφος 8 μηνών το οποίο απεγκλωβίστηκε από αστυνομικούς από σπίτι στα Πολιτικά παρουσία της Πυροσβεστικής και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ.

Νέες πληροφορίες που αφορούν τον τραγικό θάνατο του 8 μηνών βρέφους από την κακοκαιρία στην Εύβοια, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

 

 

Οι περιγραφές συγγενή της οικογένειας του βρέφους συγκλονίζουν. Ο χείμαρρος, όπως αναφέρει, έσπασε το τζάμι του σπιτιού και μπήκε στο δωμάτιο, η οικογένεια στην προσπάθεια της να γλιτώσει, έτρεξε έξω από το σπίτι.

Η ορμή του νερού ήταν τόσο μεγάλη που μόλις άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού για να βγουν έξω, τους παρέσυρε ο χείμαρρος και το παιδί γλίστρησε από τα χέρια του πατέρα.

"Τους έπιασε στον ύπνο ο χείμαρρος. Κοιμόντουσαν οι άνθρωποι όταν ο χείμαρρος έσπασε το τζάμι από τη δύναμη του νερού και μπήκε μέσα στο δωμάτιο. Σηκώθηκε έντρομος ο πατέρας και βούτηξε το μωρό στην αγκαλιά και έτρεξε μαζί με τη γυναίκα του να βγουν από το σπίτι.

Μόλις άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού για να βγουν έξω, τους έσπρωξε ο χείμαρρος και του γλίστρησε το μωρό από τα χέρια. Φώναζε η μητέρα για το παιδί της, δεν είχαν ρεύμα, δεν έβλεπαν τίποτα, ήταν πίσσα σκοτάδι και τους παρέσυρε όλους το νερό" αναφέρει.

 

«Αυτό το πράγμα τριάντα χρόνια που ζω δε το έχω ξαναζήσει. Και μόνο που έβλεπα κόσμο να φωνάζει και να τους παρασύρει το νερό και τα αμάξια μπροστά μου να τα διαπερνάει κι εμείς να βγαίνουμε με σκοινιά από το μαγαζί τελείωσε.

Photo: Eurokinissi

Είναι η απόλυτη καταστροφή. Ήταν πάνω στα δέντρα και παρακαλάγανε για βοήθεια και δε τους άκουγε κανείς» ανέφερε χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχής. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ