Πραγματική κουκλίτσα «η πριγκίπισσα της pop» Kylie Minogue σε σειρά 30 σπάνιων φωτογραφιών από τη δεκαετία του '80 - Η μόδα & το σγουρό μαλλί (Φωτό)

Με καριέρα που μετράει πάνω από τρεις δεκαετίες και παγκόσμιες πωλήσεις που υπερβαίνουν τα 80 εκατομμύρια αντίτυπα
 

H Kylie Minogue είναι Αυστραλή τραγουδίστρια της pop μουσικής και ηθοποιός, που εκτοξεύτηκε στο καλλιτεχνικό στερέωμα στα τέλη του περασμένου αιώνα και συνεχίζει να γνωρίζει επιτυχία μέχρι σήμερα.

Η Κάιλι Αν Μινόγκ γεννήθηκε στις 28 Μαΐου 1968 στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Σε ηλικία 18 ετών έγινε γνωστή στον αγγλόφωνο κόσμο από τη συμμετοχή της στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Neighbours».

Στα τέλη της δεκαετίας του ‘80 αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της και να ασχοληθεί με τη μουσική.

Αφέθηκε στις ικανότητες της συνθετικής τριάδας Στοκ, Έιτκεν και Γουότερμαν και το 1988 κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο «Kylie», από το οποίο ξεχώρισε η μεγάλη επιτυχία «I Should Be So Lucky».

Αφού ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τους Στοκ, Έιτκεν και Γουότερμαν στις αρχές της δεκαετίας του 1990, η Kylie Minogue προσπάθησε να διευρύνει το ρεπερτόριό της και ν’ αλλάξει την εικόνα της, ηχογραφώντας με ροκ μουσικούς, όπως ο συμπατριώτης της Νικ Κέιβ.

Το 2005, η τραγουδίστρια διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Δεν το έβαλε κάτω και αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και χημειοθεραπεία, επανήλθε στα μουσικά δρώμενα με μία μεγάλη περιοδεία στα τέλη του 2006.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο vintag.es

Το 2008 η Kylie Minogue τιμήθηκε από τη βασίλισσα Ελισάβετ κι έγινε μέλος του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (ΟΒΕ) και τρία χρόνια αργότερα εντάχθηκε στο Πάνθεον της Αυστραλιανής Βιομηχανίας Ηχογραφήσεων (ARIA).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ