Εύβοια - Πλημμύρες: Με τη σορό που ταυτοποιήθηκε στον Κάλαμο, οι νεκροί ανέρχονται στους 8 (βίντεο)

Τραγική κατάληξη για τον 72χρονο άνδρα...

Μετά την ταυτοποίηση της σορού ενός άνδρα που βρέθηκε σε παραλία στον Κάλαμο οι νεκροί από τις πλημμύρες στην Εύβοια έφτασαν τους 8. 

Το πτώμα ανήκει σε άνδρα 72 ετών που αγνοείτο μέχρι πρότινος, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες παρασύρθηκε από ορμητικά νερά, στη θάλασσα από υπερχείλιση του ποταμού Λήλαντα.

 

 

 

Μεταξύ των θυμάτων είναι και ένα βρέφος 8 μηνών το οποίο απεγκλωβίστηκε από αστυνομικούς από σπίτι στα Πολιτικά, παρουσία της Πυροσβεστικής και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ.

Διαβάστε επίσης: Εύβοια πλημμύρες - μωρό 8 μηνών: Έσπασε το τζάμι του σπιτιού, μπήκαν τα νερά, η πόρτα άνοιξε τους παρέσυρε - Άνθρωποι σκαρφαλωμένοι στα δέντρα (Φωτό & Βίντεο)

Το άτυχο μωράκι παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που "εισέβαλαν" στο σπίτι, όταν οι γονείς του επιχείρησαν να βγουν στο δρόμο για να γλιτώσουν από την "φονική" πλημμύρα. 

Επίσης, ένα ζευγάρι- μία γυναίκα 38 ετών και ο 42χρονος σύζυγός της- έχασε τη ζωή του μέσα στο σπίτι του, κοντά στο χωριό Αμφιθέα. 

Διαβάστε επίσης: Εύβοια - Πλημμύρες: Νεκρό ανασύρθηκε ζευγάρι - Η 38χρονη & ο 42χρονος σύζυγός της πνίγηκαν μέσα στο σπίτι τους (φωτό)

Τη ζωή τους από την πλημμύρα έχασαν και ένας 86χρονο και μια 85χρονη, οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί στις οικίες τους, καθώς και μια 73χρονη, η οποία παρασύρθηκε από τα νερά, μετά την υπερχείλιση του ποταμού Λήλαντα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ