Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης χαζομπαμπάς: Με το καροτσάκι πάει βόλτα τον γιο του καταχαρούμενος (Φωτό)

Δείτε τη δημοσίευση του…

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη διανύουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους, αφού κρατούν στην αγκαλιά τους το νεογέννητο γιο τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πάμε γιέ μου!Αντάμα να γνωρίσουμε τον κόσμο,αντάμα να διαβούμε το κατώφλι του! @lenakidrs αγάπη μου,στο πλάι μας κι εσύ,οι τρεις μαζί χέρι,χέρι!!! @kdeliveliotou σ’ευχαριστούμε για όλα!!! @inglesinagr ? #darwininfant #inglesinagr #babywellness #readyforboarding #inglesinaonthego #inglesinababy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandros Bourdoumis (@abourdoumis) στις

Το ζευγάρι αποφάσισε να επισκεφθεί μια παραλία προκειμένου να απολαύσει το μπάνιο του και μαζί τους φυσικά ήταν και ο νεογέννητος γιος τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Εσύ και το μωρό μας που έρχεται αγάπη μου @lenakidrs είστε το δώρο μου για τα φετινά μου γενέθλια!Μεσ’το φως να είναι το κοινό μας ταξίδι στη ζωή!Σας λατρεύω καρδιά μου!44 γράφει το κόντερ και νιώθω πως ξεκινάω μαζί σου τη ζωή μου!!! #birthday #happiness #mylove #mywife #myall photo by @petrossofikitis ? @harristheevents ? Πάμε να φύγουμε, αγάπη μου, έχει στεγνώσει το δάκρυ μου, πάμε να φύγουμε, αγάπη μου. Πάμε να φύγουμε σήμερα, δεν έχει η αγάπη μας σύνορα, πάμε να φύγουμε σήμερα. Μέσα στα χέρια σου κλείνομαι, στην αγκαλιά σου αφήνομαι, πάμε, καρδιά μου, να φύγουμε. Θα προχωράμε μαζί μέσα σ’ αυτή τη ζωή, θα προχωράμε μαζί κι όπου μας βγάλει. Θα προχωράμε μαζί, κάνε κουράγιο γιατί έχει ανηφόρα μπροστά κι είναι μεγάλη.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandros Bourdoumis (@abourdoumis) στις

Η Λένα Δροσάκη μάλιστα απαθανάτισε τον σύζυγό της σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με το καροτσάκι του γιου της και εκείνος δε δίστασε να δημοσιεύσει τη συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Οι πρώτες μας βόλτες στην θάλασσα! Όνειρο ζώ μη με ξυπνάτε! Photo by @lenakidrs», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας του ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ