Έρρικα Πρεζεράκου: Είμαι ακόμη σε σοκ - Θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς - Έχω χάσει το μικρό μου δάχτυλο

Οι δηλώσεις της για το ατύχημά της...

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε η Έρρικα Πρεζεράκου κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κύθνο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έπεσε στη θάλασσα από φουσκωτό σκάφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στα δάχτυλα του δεξιού της χεριού από την προπέλα του ταχύπλοου. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Errica Prezerakou (@errika_prezerakou) on

Δείτε επίσης: Έρρικα Πρεζεράκου: Οι πρώτες δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο μετά το σοβαρό χειρουργείο – Η συγκίνηση & η έκκληση της για αίμα (Φωτό & Βίντεο)

Η ίδια, από το νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται μίλησε στην εφημερίδα «On Time» και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη για το σοβαρό ατύχημα που είχε.

«Καλά είμαι, κάνω τώρα δύο συνεχόμενες μέρες μεταγγίσεις, γιατί είχα χαμηλό αιματοκρίτη. Είχα χάσει πολύ αίμα. Τα έχω αφήσει όλα. Δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε όλα αυτά τα τηλέφωνα και όλο τον χαμό. Χρειάζομαι ηρεμία. Είμαι ακόμη σε σοκ. Θέλω να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει...» τόνισε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Errica Prezerakou (@errika_prezerakou) on

«Απλά, λέω στον εαυτό μου ότι πρέπει να νιώθει ευγνωμοσύνη, γιατί θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς. Να πω την αλήθεια, έχω έννοια για τον παράμεσο, γιατί το τελευταίο μου δαχτυλάκι το έχασα. Μια προσευχή θα ήθελα από τους ανθρώπους να σωθεί ο παράμεσος και να πάνε όλα καλά» συμπλήρωσε η ίδια. 

Δείτε επίσης: Η Έρρικα Πρεζεράκου στο χειρουργείο για να συγκολληθούν τα δάχτυλα του δεξιού χεριού της – Το σοβαρό ατύχημα με το ταχύπλοο στην Κύθνο (Φωτό)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Είστε ολοι οικογενεια μου .. αυτο ειστε... ??❤️

A post shared by Errica Prezerakou (@errika_prezerakou) on

Η Έρρικα Πρεζεράκου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση διάρκειας 5 ωρών, ενώ χθες θέλησε με ένα βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram, να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όσους της έστειλαν τις πιο θερμές ευχές για ταχεία ανάρρωση. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ