Άντα Λεούση: Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; - Δείτε τις προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια!

Ημερήσιες προβλέψεις...

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

 

ΚΡΙΟΣ: Αναζητήστε τη θαλπωρή του σπιτιού σας για να ξεκουράσετε μυαλό και σώμα. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία της υποθέσεις σας, ζητώντας τη βοήθεια δικών σας ανθρώπων που δε θα σας την αρνηθούν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε πιο σοβαροί με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, που δεν κατανοούν εύκολα το χιούμορ σας. Ενεργήστε με τέτοιο τρόπο ώστε να τελειώσουν το συντομότερο δυνατό κάποιες εκκρεμότητες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αποκάλυψη μυστικών θα οδηγήσει σε συγκρούσεις, γι’ αυτό διαφυλάξτε τα καλύτερα. Αποφύγετε κάθε είδους συζήτηση που μπορεί να σας φέρει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιτρέψετε σε επαγγελματικά σας θέματα να μονοπωλούν το χρόνο και τη ζωή σας. Βάλτε μπροστά τα δημιουργικά σας σχέδια, υπολογίζοντας πάντα τις αντοχές του οικονομικού σας τομέα.

 

ΛΕΩΝ: Μη δώσετε αφορμές για παρεξηγήσεις και σχόλια ή αρχίσετε από πείσμα να αντιδράσετε όπου δε χρειάζεται χωρίς πρώτα να έχετε σκεφτεί τα υπέρ ή τα κατά μιας τέτοιας κίνησης.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι πολύ πιθανό πάνω σε μια συζήτηση να αντιμετωπίσετε κριτική που θα σας στενοχωρήσει. Φροντίστε να πετύχετε πιο χαλαρούς ρυθμούς στον εργασιακό σας χώρο και να πετύχετε καλές συνθήκες εργασίας.

 

ΖΥΓΟΣ: Η σημερινή μέρα θα είναι μια ανάσα για εσάς τόσο για να ανανεώσετε την προσωπική σας σχέση ή να αφεθείτε σε μια σχέση που έρχεται σε όσους από εσάς είστε αδέσμευτοι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα ενισχυθεί η ανάγκη σας να βρεθείτε πιο κοντά με τα οικεία σας πρόσωπα και η προοπτική να γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας, θα σας ανεβάζει τη διάθεση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δε θα μπορείτε να προσδιορίσετε το χρόνο που θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά παρόλα αυτά δε θα αργήσετε να νιώσετε ικανοποίηση από τους κόπους σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ανάγκη μιας διεξόδου θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα άγχος και την τραχύτητα της καθημερινότητας ή να επανατοποθετήσετε πολλά από τα όνειρά σας, σύμφωνα με το oroskopos.gr.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η υγεία σας εξαρτάται άμεσα από την εκτίμηση που θα κάνετε στις δυνάμεις σας. Εσείς και μόνο θα καθορίσετε τα όριά σας, γι’ αυτό να θυμάστε να μην το παρακάνετε και να μην κουράζεστε υπερβολικά.

 

ΙΧΘΥΣ: Κρατηθείτε και μην ξοδέψετε πολλά, προκειμένου να ικανοποιήσετε ή να καλύψετε ανάγκες τρίτων, ειδικά αν πρώτα δεν έχετε εξετάσει αν τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ