Τραγωδία στην Καλλιθέα: Ο σύζυγος εξαγριώθηκε & της επιτέθηκε με τσεκούρι επειδή του ζήτησε διαζύγιο - Σκηνές θρίλερ στο δρόμο (Φωτό & Βίντεο)

Καρέ – καρέ η σύλληψη του δράστη 

Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται από το βράδυ της Δευτέρας ο δράστης και το θύμα της επίθεσης με τσεκούρι που σημειώθηκε στην περιοχή της Καλλιθέας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, γύρω στις 21.30 το βράδυ στην Καλλιθέα, στην οδό Σπάρτης οι περίοικοι άκουσαν τις φωνές μιας γυναίκας που έτρεχε στους δρόμους σε έξαλλη κατάσταση ενώ την ακολουθούσε, κυνηγώντας την, ένας άντρας που κράδαινε ένα τσεκούρι.

Στη συνέχεια ο δράστης αυτοτραυματίστηκε με το ίδιο τσεκούρι.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, πρόκειται για ανδρόγυνο ή εν διαστάσει ζευγάρι.

Για το περιστατικό, διενεργείται προανάκριση από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να διαπιστωθούν τα αίτια του αιματηρού συμβάντος.

Σύμφωνα με το OPEN, ο 67χρονος αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού και η 54χρονη του ζήτησε διαζύγιο. Εκείνος εξοργίστηκε και άρχισε να την κυνηγά με το τσεκούρι.

 

 

 

Το MEGA εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο με τη σύλληψη του δράστη από τις αστυνομικές αρχές, λίγο μετά την επίθεση κατά της συζύγου του.

 

 

Με τους γείτονες να μαρτυρούν πως το ζευγάρι είχε μεγάλους διαπληκτισμούς και συχνά στο παρελθόν, όλα δείχνουν ότι η συζυγική ζωή της 54χρονης με τον 67χρονο μόνο ρόδινη δεν ήταν.

Φωτογραφίες: kallitheacity

 

Οι τσακωμοί δεν είχαν σταματημό για το ζευγάρι, με την γυναίκα να ζητά συνεχώς διαζύγιο από τον άνδρα της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ