Εύβοια πλημμύρες: Κομμωτές από τα Τρίκαλα ήταν οι νιόπαντροι Γιάννης & Πόπη που βρήκαν τραγικό θάνατο από τα ορμητικά νερά (Φωτό)

Εικόνες βιβλικής καταστροφής…

Η τραγική ιστορία του 8 μηνών βρέφους, αλλά και του ζευγαριού που έχασαν τη ζωή τους στις φονικές πλημμύρες της Εύβοιας, έχουν συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Η ιστορία του Γιάννη και της Πόπης, του νιόπαντρου ζευγαριού που βρέθηκε νεκρό μέσα στην εξοχική του κατοικία θυμίζει αρχαία τραγωδία.

Σύμφωνα με το trikalavoice πρόκειται για τον Γιάννη Τ., με καταγωγή από τη Μουριά Τρικάλων, ο οποίος είχε βρεθεί στην Αμφιθέα Εύβοιας μαζί με την 38χρονη σύζυγό του Καλλιόπη Χ. για διακοπές.

Σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών το ζευγάρι, που είχε παντρευτεί μόλις προ ενός έτους, είχε πάει για να περάσει το Σαββατοκύριακο στο σπίτι του, στο χωριό Αμφιθέα.

Ο 42χρονος Γιάννης και η 38χρονη Πόπη, διατηρούσαν μια μικρή επιχείρηση στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα ένα κομμωτήριο το οποίο θα παρέμενε κλειστό για λίγες ημέρες τον Αύγουστο προκειμένου να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Όμως, η μοίρα τα έφερε αλλιώς… Τα ορμητικά νερά από την πρωτοφανή καταιγίδα τους βρήκαν πιθανότατα στον ύπνο και εντοπίστηκαν αγκαλιασμένοι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ