Story of the day: Ο παππούς "έφυγε" από τη ζωή στις 8 & στις 8.05 τον ακολούθησε η γυναίκα του γιατί δεν άντεξε - Ήταν μαζί 70 χρόνια (φωτό - βίντεο)

Δεν τους χώρισε ούτε ο θάνατος...

Η ιστορία αγάπης του ζεύγους Raymond και Kathleen Atkins είναι κυριολεκτικά μυθιστορηματική. 

Οι δυο τους έμειναν μαζί 70 χρόνια και "έφυγαν" με διαφορά λίγων λεπτών, καθώς δεν άντεχαν ο ένας μακριά από τον άλλο.

Όπως περιέγραψε ο γιος τους, Les Atkins, στο wral.com, το να χάνει κανείς τους γονείς του μέσα σε μόλις λίγα λεπτά ήταν «κάτι ανάμεσα σε ταινία τρόμου και ένα υπέροχο love story».

Το ηλικιωμένο ζευγάρι ήταν πολύ ερωτευμένο και αγαπημένο για όλη του τη ζωή, ενώ μαζί είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, 6 έγγονια και 17 δισέγγονα. 

Πριν από μερικά χρόνια, ο Raymond διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα, όμως, όπως λέει ο γιος του, δεν σταμάτησε να εργάζεται.

Τον περασμένο Ιούλιο, ο 90χρονος άντρας χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, όμως, βιαζόταν να βγει και να γυρίσει στο σπίτι, καθώς στις 22 Ιουλίου εκείνος και η αγαπημένη του Kathleen είχαν την 70η επέτειο του γάμου τους.

«Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε "Προσεύχομαι στον Θεό μέρα και νύχτα να καταφέρω να βγω από το νοσοκομείο, ώστε να είμαι στο σπίτι το πρωί". Αυτό έγινε την προηγούμενη της επετείου τους» περιγράφει ο Les Atkins.

Τελικά, το ζευγάρι κατάφερε να γιορτάσει μαζί την επέτειο του γάμου του, ωστόσο, μερικές ημέρες μετά ο Raymond ξεκίνησε να νιώθει και πάλι αδύναμος.

Ο 90χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του, με την κόρη του να τον βρίσκει νεκρό. 

«Μετά και μέσα σε λίγα λεπτά η αδελφή μου μου τηλεφώνησε ξανά και μου είπε ότι η μητέρα μας ξάπλωσε δίπλα του στο κρεβάτι, γεμάτη θλίψη και είπε "Δεν θα τον αφήσω να φύγει μόνος"» ανέφερε ο γιος του ζευγαριού.

Η Kathleen έκανε πράξη τα λεγόμενά της και "έφυγε" μόλις λίγα λεπτά μετά τον άνδρα της, με τον οποίο πέρασε όλη της τη ζωή μαζί.

Μια υπέροχη ιστορία αγάπης... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ