H 22χρονη Ρωσίδα αγρότισσα σκότωσε δύο άνδρες - Κακοποίησε σεξουαλικά τον έναν -Γιατί καταδικάστηκε μόνο σε 13 χρόνια (Φωτό)

Δείτε τι συνέβη…

Η Elena Povelyaikina καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης για 13 χρόνια επειδή δολοφόνησε δυο άνδρες, κακοποιώντας σεξουαλικά μάλιστα τον έναν.

Η πρωταθλήτρια του μποξ έδειρε το πρώτο της θύμα, μέχρι θανάτου, όταν εκείνος αρνήθηκε να φύγει έξω από το σπίτι της οικογένειας, καθώς ήταν μεθυσμένος.

 

Στην συνέχεια με ένα φτυάρι, κακοποίησε σεξουαλικά τον 37χρονο.

Όταν ο 37χρονος πέθανε, πέταξε το πτώμα του στην μέση του δρόμου, με την αστυνομία να μην μπορεί να εντοπίσει κανένα στοιχείο που θα την οδηγούσε στην Elena.

Όμως η νεαρή κοπέλα λίγες εβδομάδες αργότερα επέλεξε και το επόμενο θύμα της.

 

Περίπου δυο μήνες μετά, ενώ έπινε σε ένα μπαρ, ένας 31χρονος έκανε κακόβουλα σχόλια για τον πατέρα της, ο οποίος μεγάλωσε την Elena και τον αδερφό της μόνος του.

Η Elena χίμηξε πάνω του και τον χτύπησε με μανία. Λίγο αργότερα ο άνδρας εξέπνευσε. Τότε η νεαρή ομολόγησε και τον πρώτο φόνο.

Φωτογραφίες: mirror.co.uk

 

Από την άλλη, ο σύντροφος της 22χρονης αγρότισσας, Fyodor Kalmykov, δήλωσε στον ρωσικό Τύπο πως η Elena είναι μια πολύ ευγενική κοπέλα που δεν είχε δείξει ποτέ ίχνος επιθετικότητας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ