Χαλκιδική: Δραπέτης φυλακών αποπειράθηκε να βιάσει 14χρονη Ρωσίδα σε ξενοδοχείο - Τον έπιασε η κάμερα

Συγκλονιστική υπόθεση... 

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό συνέβη την 1η Αυγούστου στη Χαλκιδική...

Ένας 37χρονος που εξέτιε ποινή κάθειρξης 23 ετών για βιασμό και ληστεία αποπειράθηκε να βιάσει ένα κορίτσι μόλις 14 ετών από την Ρωσία, που παραθέριζε σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Ο κρατούμενος είχε κατορθώσει να …φύγει με χαρακτηριστική ευκολία από τις αγροτικές φυλακές της Κασσάνδρας όπου είχε, μεταφερθεί από άλλες αγροτικές φυλακές.

Όπως αναφέρει το vima.gr, το οποίο και έφερε στη δημοσιότητα την συγκεκριμένη είδηση, πρόκειται για συμβάν που δεν δημοσιοποιήθηκε.

Παρότι είχαν διαπιστωθεί προβλήματα στην συμπεριφορά του εντός των φυλακών, ο 37χρονος ανέλαβε αγροτικές εργασίες.

Το άτυχο κορίτσι που δέχθηκε την επίθεση κοντά σε ξενοδοχειακό συγκρότημα της περιοχής, νοσηλεύθηκε με μώλωπες στο πρόσωπο και στο σώμα, σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η 14χρονη, ο δραπέτης της επιτέθηκε, την κτύπησε και προσπάθησε να της βγάλει τα ρούχα χωρίς να το κατορθώσει. Στη συνέχεια την κτύπησε ξανά και της έκλεψε το κινητό της. Η σκηνή της επίθεσης φέρεται να έχει καταγραφεί από κάμερα του ξενοδοχείου.  

Μέλη της εξωτερικής φρουράς συνέλαβαν τον 37χρονο ο οποίος ομολόγησε ορισμένες από τις πράξεις του ενώ βρέθηκε, πεταμένο σε θάμνους, και το κινητό της 14χρονης. Σημειώνεται ότι τουλάχιστον 5-6 αποδράσεις υπήρξαν τα τελευταία χρόνια από τις συγκεκριμένες φυλακές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ