Δείτε Αιμίλιο Χειλάκη - Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στο backstage της φωτογράφισής τους για το ΜC

Οι δύο μεγαλύτεροι πρωταγωνιστές της γενιάς τους παίζουν για πρώτη φορά μαζί στο θέατρο και ειναι πολύ ευτυχισμένοι γι' αυτό.


Ήταν πραγματική απόλαυση να τους έχεις μαζί για λίγες ώρες στον ίδιο χώρο. Ο Αιμίλιος και ο Κωνσταντίνος, τα χρυσά αγόρια της γενιάς της Μιρέλας Παπαοικονόμου, έχουν τρομερό χιούμορ, γνώσεις και γοητεία που ενισχύεται από το γεγονός ότι -εδώ που τα λέμε- οι "διάδοχοί" τους στον χώρο δεν έχουν βρεθεί ακόμη. Τα δύο βασικά μέλη του Rat Pack της καλής τηλεόρασης ου όμως έχουν μια τεράστια θητεία στο θέατρο ήρθαν ένα πρωί στις αρχές του καλοκαιριού στο στούντιο του περιοδικού, για να φωτογραφηθούν και να μας μιλήσουν: για την 20ετή φιλία τους, για την παράλληλη πορεία τους και για τον Οιδίποδα Τύραννο, την πρώτη παράσταση όπου συμπρωταγωνιστούν -κρατώντας, ο Αιμιλιος τον ρόλο του τραγικού βασιλιά της Θηβας και ο Κωνσταντίνος της Ιοκάστης.

Η παράσταση, σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις έκανε λαμπερή πρεμιέρα στην Επίδαυρο και συνεχίζει το ταξίδι της ανά την Ελλάδα (στις 24 και 25/8 θα βρισκεται στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων και στις 28 και 29/8 στην Θεσσαλονίκη με 2 ενδιάμεσους σταθμούς στην Θράκη (Αλεξανδρούπολη και Ξάνθη, μπορείτε να τσεκάρετε όλες τις ημερομηνίες στο chilakis.gr), μέχρι να φτάσει στην Αθήνα, στο Ηρώδειο, στις 7/9.


















Πηγή: marieclaire.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ