Έρρικα Πρεζεράκου: Ευχάριστα νέα για την έκβαση του χειρουργείου- Σώθηκε το δάχτυλό της - Η συγκίνηση & το μήνυμα της από το νοσοκομείο (Φωτό & Βίντεο)

"Οι προσευχές σας εισακούστηκαν..." 

Ευχάριστα είναι τα νέα για την Έρρικα Πρεζεράκου μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε με ταχύπλοο ανοιχτά της Κύθνου, το οποίο είχε ως συνέπεια τον ακρωτηριασμό ενός δαχτύλου της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

- -Παμε για μπανιο αυριο; -Συγνωμη, αλλα ειμαι σημερινος κολυμβητης.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Errica Prezerakou (@errika_prezerakou) στις

 

Δείτε επίσης: Η Έρρικα Πρεζεράκου στο χειρουργείο για να συγκολληθούν τα δάχτυλα του δεξιού χεριού της – Το σοβαρό ατύχημα με το ταχύπλοο στην Κύθνο (Φωτό)

 

Η πρώην αθλήτρια είχε υποβληθεί σε πολύωρο χειρουργείο, όπου οι γιατροί συγκόλλησαν τα δύο από τα τρία δάχτυλα του δεξιού της χεριού, ωστόσο, έμενε να δούμε πώς θα ανταποκρινόταν ο οργανισμός της μετά την επέμβαση.

 

 

Δείτε επίσης: Έρρικα Πρεζεράκου: Οι πρώτες δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο μετά το σοβαρό χειρουργείο – Η συγκίνηση & η έκκληση της για αίμα (Φωτό & Βίντεο)

 

Η Έρρικα Πρεζεράκου είχε εκφράσει τις ανησυχίες της για τον παράμεσο του χεριού της, αλλά και τις ελπίδες της να είναι λειτουργικό το δάχτυλό της, κάτι που τελικά έγινε, όπως ενημέρωσε η ίδια μέσα από τη νέα ανάρτησή της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πήρε η μάνα μου λαχείο. Δεν της έφτανα εγώ. Άλλα έτσι είναι οι άνθρωποι,πλεονέκτες...???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Errica Prezerakou (@errika_prezerakou) στις

 

Δείτε επίσης: Έρρικα Πρεζεράκου: Είμαι ακόμη σε σοκ - Θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς - Έχω χάσει το μικρό μου δάχτυλο

 

Η αγαπημένη αθλήτρια, δημοσίευσε νέο βίντεο από το κρεβάτι του νοσοκομείου στο οποίο βρίσκεται και έκανε γνωστό πως όλα πήγαν καλά, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σας ειπα σημερα ποσο πολύ σας αγαπω...?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Errica Prezerakou (@errika_prezerakou) στις

 

«Να σας πω κάτι; Οι προσευχές σας εισακούστηκαν και ο παράμεσος είναι ζωντανός, είναι εδώ και είναι υγιής! Είμαι χαρούμενη, είμαι πολύ χαρούμενη και σας ευχαριστώ πολύ όλους, μπορεί να μην έχω απαντήσει σε όλους, αλλά σας ευχαριστώ πολύ», είπε η ίδια, εμφανώς συγκινημένη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ