Από σήμερα & στα ελληνικά το πολύκροτο βιβλίο με τις αποκαλύψεις του πρίγκιπα Harry & της Meghan Markle για όσα τους οδήγησαν στο Megxit (φωτό)

"Πικάντικες" αποκαλύψεις για Meghan και Harry...

Ένα βιβλίο που έρχεται να ταράξει τα νερά στη Βρετανική βασιλική οικογένεια κυκλοφορεί από σήμερα και στα ελληνικά.

Πρόκειται για το βιβλίο "Finding Freedom" που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις «Χάρτινη Πόλη» και παρουσιάζει την εκδοχή του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle σχετικά με τα όσα τους οδήγησαν στο Megxit και την αναζήτηση της πολυπόθητης "ελευθερίας".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Match Celebrity (@parismatch_celebrity) on

Συγγραφείς του βιβλίου είναι οι βασιλικοί συντάκτες Omid Scobie και Carolyn Durand, ενώ ο Harry και η Meghan έχουν δηλώσει πως δεν συμμετείχαν στη συγγραφή της βιογραφίας αυτής. 

Άγνωστες και "πικάντικες" λεπτομέρειες από την κοινή ζωή του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex έρχονται στη δημοσιότητα, ενώ παρέχονται και πληροφορίες σχετικά με την "ρήξη" στη σχέση του Harry με τον αδελφό του William, αλλά και την ταραγμένη σχέση της Μeghan με τον πατέρα της, έως την αλήθεια για την έντονη επιθυμία του ζευγαριού να αποκτήσουν περισσότερη ελευθερία για την οικογένειά τους και να κρατήσουν αποστάσεις από τα πρωτοσέλιδα.

Μέσα από το βιβλίο μαθαίνουμε πολύ προσωπικές λεπτομέρειες από την ιδιωτική ζωή του Harry και της Meghan. 

Σύμφωνα με τους συγγραφείς τις πρώτες ημέρες της σχέσης τους «ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle κάθονταν αγκαλιά σε έναν καναπέ και παρακολουθούσαν την τηλεοπτική σειρά "Game of Thrones"», στο μικρό διαμέρισμα του Harry.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♛ ????????????? (@thesussexteam) on

Οι δυο τους πήγαιναν σινεμά στο Notting Hill και μετά έπαιρναν φαγητό για το σπίτι. Σύμφωνα με την βιογραφία, η Meghan είχε την ευκαιρία να βγαίνει τακτικά για ψώνια, καταφέρνοντας να περάσει απαρατήρητη από τους παπαράτσι.

Πηγές κοντά στο ζευγάρι ισχυρίζονται πως οι βασιλικοί βοηθοί φοβόντουσαν την δημοτικότητα της Meghan και του Harry σε σχέση με της βασιλικής οικογένειας και λένε επίσης πως «ζήλευαν τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton που είχαν πάντα τους καλύτερους ρόλους ενώ οι ίδιο δεν ένιωθαν την υποστήριξη από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle (@meghan_success) on

Σύμφωνα, δε, με τους συγγραφείς του βιβλίου ο πρίγκιπας Harry ένιωσε «πως οι άνθρωποι που εργάζονταν για τον αδερφό του είχαν κατασκευάσει πράγματα ώστε να κάνουν τον πρίγκιπα William να φαίνεται καλός, ακόμη κι αν αυτό σήμαινε πως ο Harry θα φαινόταν το κακό παιδί».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boho Hollywood (@bohohollywood) on

Επίσης, ο μικρότερος γιος του Καρόλου και της Diana φέρεται να είναι ενοχλημένος από το γεγονός ότι ο μεγαλύτερος αδερφός αναφέρθηκε στη Meghan ως «αυτό το κορίτσι», όταν του μίλησε για την σχέση τους και εξέφρασε τις ανησυχίες του σχετικά με το γεγονός πως ο δεσμός τους εξελισσόταν αρκετά γρήγορα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Modern IT Girl (@modernitgirl) on

Όπως αναφέρεται, ωστόσο, στο "Finding Freedom", η Meghan είχε πολύ στενή σχέση με τον πρίγκιπα Κάρολο, τον οποίο ένιωθε ως «δεύτερο πατέρα της», αλλά και με την Καμίλα.

Λέγεται ότι ο πεθερός της ήταν πολύ «υποστηρικτικός και στοργικός» από την στιγμή που γνωρίστηκαν και πως ο πρίγκιπας Κάρολος συμπάθησε πάρα πολύ την Meghan, την οποία ένας φίλος του περιέγραψε ως μια «αυθάδη, γεμάτη σιγουριά και όμορφη Αμερικανίδα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle (@hrhofsussex) on

Οι συγγραφείς γράφουν: «Η Meghan είχε τους δικούς της λόγους να θαυμάζει τον πεθερό της, που την συνόδευσε στην εκκλησία όταν ο πατέρας της το ακύρωσε την τελευταία στιγμή».

Παράλληλα, η Meghan φέρεται να είχε αναπτύξει μια στενή φιλία και με την Καμίλα ενώ ήρθε και πιο κοντά με την βασίλισσα Ελισάβετ καθώς ήθελε να μάθει τα πάντα για την βασιλική ζωή. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν μια κοινή εμφάνιση στις 14 Ιουνίου 2018 σε ένα ταξίδι στο Τσέστερ, με μια πηγή να δηλώσει στους συγγραφείς πως η βασίλισσα είχε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Μeghan καθώς «είναι πολύ έξυπνη και κατανοεί πολύ εύκολα το τι απαιτείται».

Αναφερόμενοι στην κοινή αυτή εμφάνισή τους, οι συγγραφείς Όμιντ Σκόμπι και Κάρολιν Ντουράντ αναφέρουν: «Η βασίλισσα ήταν υπέροχη, ζεστή και γενναιόδωρη προς την νέα δούκισσα» ανέφερε μια πηγή κοντά στην Ελισάβετ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

«Βεβαιώθηκε ότι η Meghan ήξερε τι παιζόταν με αυτό το ταξίδι και την έκανε να νιώσει πολύ άνετα». Πράγματι, λίγο πριν βγουν από το τρένο, η βασίλισσα Ελισάβετ χάρισε στην Μέγκαν ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με διαμάντια και μαργαριτάρια.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον των media για τη σχέση τους φέρεται να εξόργισε τον Harry - χαρακτηριστικό είναι ένα περιστατικό που αναφέρεται στο βιβλίο, όταν το ζευγάρι ταξίδεψε στη Τζαμάικα για τον γάμο φιλικού ζευγαριού και παπαράτσι τους απαθανάτισαν αγκαλιά στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου διέμεναν. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????? & ?????? (@meghandharry) on

«Στην κρεβατοκάμαρα της βίλας τους, ο Harry ήταν θυμωμένος και φώναζε, ενώ η Meghan ανησυχούσε. Καταλάβαινε περισσότερο από τα συναισθήματά του σχετικά με την εισβολή των μέσων ενημέρωσης στην ιδιωτική του ζωή, πώς αυτή η βαθιά δυσπιστία είχε δημιουργηθεί μετά τον θάνατο της μητέρας του και δεν είχε φύγει ποτέ. Αλλά δεν τον είχε δει ποτέ ξανά έτσι. Σε προηγούμενα περιστατικά με τους παπαράτσι, η Μέγκαν Μαρκλ κατάφερνε να βρίσκει τα λόγια που ηρεμούσαν τον θυμό του. Στην Τζαμάικα όμως, ήταν θυμωμένος για μέρες. Και η ίδια λυπόταν που δεν μπορούσε να τον βοηθήσει» τονίζεται στο βιβλίο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prince Harry, Duke of Sussex (@loveprinceharry1) on

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτεται στο βιβλίο, η Meghan έλαβε ειδική εκπαίδευση μετά από απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε. 

Πήρε, δε, μέρος σε μια ψεύτικη απαγωγή και έμαθε πώς θα δημιουργεί μια σχέση με τους απαγωγείς της αλλά και το πώς να «σωθεί» από μια κατάσταση ομηρίας. Μια πηγή είπε στους συγγραφείς του βιβλίου πως η Markle βρήκε αυτή την εμπειρία «εξαιρετικά έντονη και τρομακτική».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ