Επίλογος για τον αγαπημένο ηθοποιό Γιώργο Κοτανίδη – Οι συγγενείς του έριξαν τη στάχτη του στο Αιγαίο Πέλαγος (Φωτό)

"Ο Γιώργος Κοτανίδης κατοικεί πια στο αγαπημένο του Αιγαίο Πέλαγος"

Το τελευταίο "αντίο"είπε στον Γιώργο Κοτανίδη - που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιανουάριο - η οικογένεια του, με τον πιο συγκινητικό τρόπο.

 

 

Ο Γιώργος Κοτανίδης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας το τελευταίο χρονικό διάστημα και επί 15 ημέρες νοσηλεύτηκε στην Εντατική, ενώ ο θάνατός του προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

 

 

Έξι μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή και τώρα οι συγγενείς του σκόρπισαν την τέφρα του στο Αιγαίο.

 

 

Πιο συγκεκριμένα, μετά το θάνατό του και την αποτέφρωσή του στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, η οικογένειά του διέσπειρε την τέφρα του στη θάλασσα, στην περιοχή της Ερεσού στη Λέσβο, που ήταν ένας από τους αγαπημένους του προορισμούς.

 

 

Την είδηση έκαναν γνωστή με μια ανάρτηση στα social media, οι κόρες του Εύα και Αντιγόνη.

 

 

«Μια ζεστή καλησπέρα από την Ερεσό, τον αγαπημένο τόπο του πατέρα μας στον οποίο πέρασε τα τελευταία καλοκαίρια της ζωής του.

 

 

Πριν το χειρουργείο, ένα πράγμα του έδινε δύναμη: η σκέψη της πρώτης του καλοκαιρινής βουτιάς στην Ερεσό. Εχτές, με έναν διαφορετικό τρόπο δυστυχώς, πραγματοποιήσαμε αυτή του την επιθυμία.

 

 

Ο Γιώργος Κοτανίδης κατοικεί πια στο αγαπημένο του Αιγαίο Πέλαγος. Ευχαριστούμε θερμά τον Αντώνιο Αλακιώτη, πρόεδρο της Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης, για την πολύτιμη βοήθεια του και το δρόμο που άνοιξε για τον πατέρα μας όπως και για τόσους άλλους.

 

 

Ήρθε επίσης η ώρα να κλείσει και το προφίλ του Yorgos Kotanidis το οποίο αποτέλεσε τόσα χρόνια έδαφος για πολύ γόνιμο διάλογο για πολλά και διαφορετικά θέματα. Ευχαριστούμε όλους σας για την αγάπη και τη στήριξη.

 

Μια ζεστή καλησπέρα από την Ερεσό, τον αγαπημένο τόπο του πατέρα μας στον οποίο πέρασε τα τελευταία καλοκαίρια της ζωής...

Δημοσιεύτηκε από Eva Kotanidis στις Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

 

Η σελίδα Γιώργος Κοτανίδης Yorgos Kotanidis παραμείνει ενεργή στη μνήμη του πατέρα μας», έγραψαν στην ανάρτηση οι κόρες του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ