Ζώδια: Η Άντα Λεούση προβλέπει - Παιχνίδια εξουσίας, σκληρότητα, απαιτητική διάθεση και δυσαρέσκεια σε διαπληκτισμούς

Ημερήσιες προβλέψεις...

Παιχνίδια εξουσίας, σκληρότητα, απαιτητική διάθεση και δυσαρέσκεια σε διαπληκτισμούς θα έχουμε, αφού ο Άρης και ο Πλούτωνας έρχονται σε κόντρα, σχηματίζοντας ένα επικίνδυνο Τετράγωνο μεταξύ τους, που απαιτεί την άμεση ψυχραιμία μας! Περισσότερο προσεκτικοί οφείλουν να είναι οι Παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου!

 

ΚΡΙΟΣ: Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις και δημιουργείτε συνέχεια σκηνές ζηλοτυπίας χωρίς να υπάρχει λόγος. Εάν οι πηγές εσόδων που έχετε ανακαλύψει έχουν στερέψει, ξεκινήστε πλάνα για να βρείτε καινούριες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Δε θα ήταν άσχημο να κάνετε μια προσπάθεια για να μπορέσετε να συνυπάρξετε αρμονικά με τους γύρω σας. Οι συνεχόμενοι καυγάδες και οι γκρίνιες δε θα σας επιτρέψουν να είστε αντικειμενικοί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με προγραμματισμό και πειθαρχημένη εργασία, θα φέρετε σε πέρας όλες τις ανειλημμένες σας υποχρεώσεις. Για να κερδίσετε αυτά που θέλετε, πρέπει πάνω απ’ όλα να εμπιστευθείτε τις δυνάμεις σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει οπωσδήποτε να βρείτε χρόνο για να τα βρείτε με τον εαυτό σας, αλλά και με τους ανθρώπους που εκτιμάτε. Κυνηγήστε αποτελεσματικά και μεθοδικά τους στόχους σας για να επιτύχετε πιο γρήγορα.

 

ΛΕΩΝ: Νέες προοπτικές στη ζωή σας θα σας φέρουν πιο κοντά με άτομα κύρους που θα σας αναβαθμίσουν στην ιεραρχία. Ασχοληθείτε πιο εντατικά με θέματα που σας αρέσουν και σας φτιάχνουν το κέφι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας γιατί σίγουρα το έχετε ανάγκη. Η διπλωματία είναι ο καλύτερος τρόπος για να βγείτε από τη δύσκολη θέση την ώρα της έντασης.

 

ΖΥΓΟΣ: Για μια παλιά σας υπόθεση που θεωρούσατε χαμένη, θα παρουσιαστούν νέοι ορίζοντες. Μην αφήσετε τη ρομαντική σας διάθεση να σας παρασύρει σε παρορμητικές ενέργειες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διαχειριστείτε με μεγάλη προσοχή χρήματα που δεν ανήκουν σε εσάς, πριν έρθει η στιγμή να λογοδοτήσετε. Εάν στηριχτείτε στο ένστικτό σας, θα μπορέσετε να αποφύγετε κακοτοπιές και τρικλοποδιές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν το ταίρι σας φαίνεται αδιάφορο, φταίνε οι υποχρεώσεις και οι καταστάσεις. Φρέσκος αέρας αρχίζει να πνέει στη σχέση σας και θα σας βοηθήσει να πλησιάσετε ο ένας τον άλλον αναφέρει το oroskopos.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που θα αφορούν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Μην κουράζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας, με τις υπερβολικές σας απαιτήσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην παρασυρθείτε σε ακραίες αγορές, προσπαθώντας να καλύψετε την αγοραστική σας μανία. Πολλές φορές η ευαισθησία σας, δε σας επιτρέπει να δείτε τα πράγματα λογικά.

 

ΙΧΘΥΣ: Όταν είστε φορτισμένοι συναισθηματικά, δε χρειάζεται να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις. Επιβάλλεται να δείξετε μεγαλύτερη κατανόηση στους προβληματισμούς των γύρω σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ